Søt og krydret Oksekjøtt
Søt og krydret storfekjøtt i en Bradley P10 -røykeroppskrift.
Ingredients
2 Lb London broil biff stek
2 ts hvitløkspulver
3 ts tørket ingefær
1 kopp Sriracha
½ kopp brunt sukker
2 ts kosher salt
2 ts sort pepper
3 ts dijonsennep
3 ss honning
¼ riseddik
2 ts sort pepper
¼ kopp soyasaus
2 ss limejuice
5 ss Worcestershire saus
Preparation
Skjær biff i ¼″ strimler.
Bland alle ingrediensene sammen i en stor bolle eller Ziploc-pose.
Tilsett de skivede biffstrimlene.
Bland godt, dekk til og sett i kjøleskapet over natten i 24 timer.
Dagen etter fjerner du biffstrimlene fra marinaden og tørk med tørkepapir. Hvis du ikke tørker, vil tiden din i røykeapparatet bli lengre.
Varm opp Bradley P10 med favorittbiskettene dine til 190ºF.
Plasser biffstrimlene på Bradley Smoker-stativene og la det være litt mellomrom mellom hver biffstrimler.
Røyk biffstrimlene til du kan bøye rykket og det sprekker, men ikke går i stykker. For min kokk i dag var den totale koketiden 5,5 timer.
Fjern fra Bradleyen, nyt litt rykk og oppbevar det gjenværende rykket i kjøleskapet.
Oppskrift av: Armadillo Pepper BBQ