Sweet And Spicy Beef Jerky

Søt og krydret Oksekjøtt



Søt og krydret storfekjøtt i en Bradley P10 -røykeroppskrift.

Ingredients

2 Lb London broil biff stek

2 ts hvitløkspulver

3 ts tørket ingefær

1 kopp Sriracha

½ kopp brunt sukker

2 ts kosher salt

2 ts sort pepper

3 ts dijonsennep

3 ss honning

¼ riseddik

2 ts sort pepper

¼ kopp soyasaus

2 ss limejuice

5 ss Worcestershire saus

Preparation

Skjær biff i ¼″ strimler.

Bland alle ingrediensene sammen i en stor bolle eller Ziploc-pose.

Tilsett de skivede biffstrimlene.

Bland godt, dekk til og sett i kjøleskapet over natten i 24 timer.

Dagen etter fjerner du biffstrimlene fra marinaden og tørk med tørkepapir. Hvis du ikke tørker, vil tiden din i røykeapparatet bli lengre.

Varm opp Bradley P10 med favorittbiskettene dine til 190ºF.

Plasser biffstrimlene på Bradley Smoker-stativene og la det være litt mellomrom mellom hver biffstrimler.

Røyk biffstrimlene til du kan bøye rykket og det sprekker, men ikke går i stykker. For min kokk i dag var den totale koketiden 5,5 timer.

Fjern fra Bradleyen, nyt litt rykk og oppbevar det gjenværende rykket i kjøleskapet.

Oppskrift av: Armadillo Pepper BBQ