Southern Style BBQ Smoked Brisket Recipe

Southern Style BBQ røkt Brisket Oppskrift



Gjør deg klar til å synke tennene i den ultimate BBQ-opplevelsen med vår røkte brisketoppskrift i sørlig stil! Denne klassiske retten er sakte-kokt til perfeksjon og tilført røykfylt, velsmakende smak.

Ingredients

2,5 kg til 3 kg (5 lb til 6 lb) trimmet bryst

150 ml ( c) tørket rørsukker (tørk i ovn før bruk)

150 ml ( c) hvitløkssalt

125 ml (½ c) paprika

45 ml (3 ss) pepper

30 ml (2 ss) chilipulver

15 ml (1 ss) hver av pulverisert biffbuljong, malt ingefær, løkpulver, malt koriander, cayennepepper

French's ballpark sennep (masser)

Preparation

Smør brystet med mye sennep.

Bland alle de tørre ingrediensene sammen for å lage en rub.

Rull den sennepsdekkede brystet i rub.

Røykemetode:

Bruk Mesquite-smaksbisketter, røyk og kok i ca. 10 timer.

Spjeldet skal være halvt åpent og temperaturen skal være jevn ved 80°C til 90°C (180°F til 200°F).

Røyk i minimum 4 timer eller lenger, avhengig av hvor sterk røyksmak du ønsker.

Sjekk bunnbrettet av og til for å sikre at dryppene ikke renner over. Husk at dette kjøttstykket er best tilberedt veldig sakte og ved lave temperaturer.

Å servere:

Skjær kjøttet i tykke skiver og server med store rundstykker og BBQ-saus av høy kvalitet.

Serverklar tips: legg aldri BBQ-saus på kjøttet, server det separat som dip.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now