Biff tips Tacos
Lær hvordan du lager biffspiss elendige, et flott sommermåltid.
Tips: Marinade -biff i 48 timer ved hjelp av en glidelås på 1 gallon. Sett marinaden i minimum 10 minutter for å sikre at alkoholinnholdet koker ut.
Ingredients
Taco:
Mørbradtips 1/16 oz
6 meltortillas
4 ss rømme
1 kopp babyspinat
½ kopp eplejuice
Marinade:
1 kopp ketchup
1 oz hvit rom
1 ss soyasaus
1 ss Worcestershiresaus
½ ts salt
½ ts malt pepper
1 ss hakket løk
½ ts kajennepepper
¼ kopp balsamicoeddik
Preparation
Bland alle marinerte ingrediensene sammen i en kjele og la det småkoke på middels varme i 10 minutter. La sitte i 5 til 10 minutter før bruk. Forvarm Bradley Smoker til 250ºF (121,1ºC) Plasser biffen på non-stick-matten, plasser den på risten og plasser den i røykeovnen.
Ha eplejuicen i en sprayflaske og sprut bifftuppene hvert 20. minutt for å holde utsiden av kjøttet fuktig.
Slå på grillen på høy varme for å utføre en omvendt brenning på biffspissene. Etter 50 minutter i røykemaskinen, trekk av røyken og dypp hver del i marinaden før du legger den på grillen. Legg nå på grillen og hør at kjøttet syrer når det berører den varme grillen og stek til 73,8 ºC (nesten gjennomstekt).
Bruk en fille, våt det hele og legg meltortillaene i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter. Tilsett biff, spinat og rømme til meltortillaen og nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards