Teriyaki Burnt Ends
Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!
Ingredients
Chuck stek
Teriyaki saus
Salt
Pepper
Hvitløkspulver
Grønn løk
sesamfrø
Valgfri:
Maple Wood Bisquettes
Preparation
Skjær opp chucksteken og krydre den med salt, pepper og hvitløk.
Legg biffen i røykemaskinen din og røyk den ved 220°F eller 105°C i ca. 2 timer. Valgfri: Du kan røyke den med lønnebisquetter for ekstra røyksmak.
Etter 2 timer legger du kjøttet i en foliepanne og blander inn en sjenerøs mengde teriyakisaus.
Plasser foliepannen tilbake i røykeovnen i ytterligere 2 timer ved 270 °F eller 135 °C.
La den hvile i ytterligere 10 minutter før du pynter den med grønn løk og sesamfrø.
Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now