Teriyaki Burnt Ends

Teriyaki Burnt Ends



Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!

Ingredients

Chuck stek

Teriyaki saus

Salt

Pepper

Hvitløkspulver

Grønn løk

sesamfrø

Valgfri:

Maple Wood Bisquettes

Preparation

Skjær opp chucksteken og krydre den med salt, pepper og hvitløk.

Legg biffen i røykemaskinen din og røyk den ved 220°F eller 105°C i ca. 2 timer. Valgfri: Du kan røyke den med lønnebisquetter for ekstra røyksmak.

Etter 2 timer legger du kjøttet i en foliepanne og blander inn en sjenerøs mengde teriyakisaus.

Plasser foliepannen tilbake i røykeovnen i ytterligere 2 timer ved 270 °F eller 135 °C.

La den hvile i ytterligere 10 minutter før du pynter den med grønn løk og sesamfrø.

Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now