Smoked Summer Sausage

Savør røkt Sommerpølse Oppskrift



Denne salte røkt sommerpølseoppskriften vil være klar på omtrent 4 til 5 timer. De vil nå den beste forbedrede smaken hvis du bruker Hickory Bisquettes.

For å lagre, pakk inn folie, legg inn plastposer og frys. Ta ut en time før servering, skiver og server med ost og kjeks som forrett.

Ingredients

2½ Kg (5 lb) vanlig kjøttdeig (ikke ekstra magert)

25 ml (5 ts) herdesalt

18 ml (3½ ts) sennepsfrø

13 ml (2½ ts) grov sort pepper

3 ml (½ ts) hvitløksalt

250 ml (1 kopp) vann

Matolje

Preparation

I en stor glassbolle blander du sammen alle ingrediensene for hånd.

Dekk til med plast og avkjøl i 24 timer. bland to ganger i løpet av denne tiden.

Form kjøttet til 5 ruller på ca. 8 cm (13 tommer) i diameter.

Legg rullene på oljede røykstativ

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 95°C og 105°C (200°F og 220°F).

Plasser rundstykker i Bradley Smoker med Hickory-smaksbisquetter.

Røyk/kok i ca. 4 til 5 timer. Eller til kjøtttermometeret viser 70 °C til 75 °C (160 °F til 165 °F).

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now