Applewood Smoked Turkey Recipe

Applewood røykte Tyrkia Oppskrift



Dagens oppskrift er en Applewood-røkt kalkun i Bradley-røykeren med en lønn-bourbon-glasur. For å starte vil vi sorge kalkunen. Salting kan være det viktigste du kan gjøre for å holde kalkunen saftig.

En av fordelene med tørr salting er at det tar mindre plass i kjøleskapet enn fordi du ikke trenger den store gryten som når du er våt salt. Bakepulveret vil bidra til å sprette huden.

Ingredients

1½ Copp Kentucky Bourbon

1 kopp appelsinjuice

 Kopper soyasaus

2-3 ss gul sennep

2 ss Kosher salt

2 ts bakepulver

Preparation

For å gjøre den tørre bringe, kombinere 2 ss kosher salt og 2 ts bakepulver.

Dryss denne blandingen over hele kalkunen og plasser den i kjøleskapet utildekket på en hevet rist i 18 til 24 timer.

Dagen etter tar du litt papirhåndklær og tørker av salt- og bakepulverblandingen. Du kan se litt væske i pannen under kalkunen som er helt normalt og forventet.

Krydre kalkunen med Armadillo Pepper Signature BBQ Rub eller ditt favorittfjærfekrydder.

Sett i en forvarmer røyker på 275ºF ved å bruke epleved. Jeg brukte Bradley Professional Smoker, så jeg brukte eplebisquettes.

Øk temperaturen til 325 etter 2 timerºF som vil bidra til å sprø huden.

For å lage glasuren bland bourbon, appelsinjuice, soyasaus og sennep i en panne på middels høy varme. La småkoke til blandingen er redusert med ca 1/3rd. Dette vil ta 15 til 30 minutter.

Kok kalkunen til den når 155ºF til 160ºF og påfør deretter glasuren.

Fortsett å koke kalkunen til den når 165 graderºF.

Ta ut av røykeren og la hvile i 20 til 30 minutter.

Skjær og server!

Oppskrift av: Armadillo Pepper BBQ