Boudreaux's Smoked Turkey Recipe

Boudreaux's Røkt kalkun OppskriftÅ røyke en kalkun tar definitivt litt lengre tid enn steking. Les videre og planlegg på forhånd slik at du kan ha god tid til den perfekte kalkunen!

Jeg kommer til å bruke Bradley til en av våre kalkuner den kommende Thanksgiving. Det vil være første gang noen gang å slevere og røyke en kalkun. Jeg har funnet flere saltlakeoppskrifter, og prosessen virker enkel nok. Jeg tror jeg også vil gni under huden.

Det jeg virkelig lurer på er hvor mye røyk å gi fuglen. Jeg vet at det vil ta flere timer for fuglen å lage mat helt. Jeg bor i Nord -Nevada og utetemperaturen vil være kjølig. Skulle jeg kjøre røyk hele tiden med å koke den, eller puck den opp lenge nok i 2 eller 3 timers røyk.

Heldigvis kom jeg på denne oppskriften av Cajunboudreaux, og dette er noen ekstra forslag jeg fikk fra ham.

Salt den i 24 timer påfør deretter røyk i omtrent 5 timer. Jeg røyker på 190 F. Jeg bruker Hickory med hver fjerde puck som Apple. Med obs som brenner så ren, er det ikke over røyk. Hvis du vil bli litt gal og slå folks sokker av, kald røyk i 2 timer, så frityrstyr 3 minutter per pund. Jeg vil også foreslå at du dekker fuglen med Frenchs gule sennep og bruker Cajun -krydder på utsiden. Nedenfor er mine hjemmelagde saltlake og standard retninger.

Ingredients

Bourdeauxs kalklake:

Saltlake (24 timer)

1 gal vann - du trenger mer vann, bare bruk dette som bord

1 kopp salt

¾ Copp av soyasaus

½ Copp av hvitt sukker

½ Copp av brunt sukker

½ Copp av honning

½ Copp av eplecidereddik

4 ss sort pepper

3 – 4 ss hakket hvitløk

1 ts allehånde

2 ts tony chachere's krydder

1 Appelsin i skiver

1 eple i skiver

Preparation

Å saltlake en kalkun:

Forsyning: For å salte en kalkun på riktig måte, må du starte natten før du planlegger å lage mat. Du trenger minst 10 til 12 timer (planlegg 1 time per kilo kalkun), en beholder som er stor nok til å holde kalkunen og nok saltlake til å dekke den.

Du trenger også salt, vann, sukker, krydder og nok plass til å kjøle det. En stor lagergryte i rustfritt stål eller til og med en 5 gallon ren plastbøtte ville være utmerkede beholdere.

Uansett hvilken beholder du velger, må kalkunen ha nok plass til å snus, så den bør være stor. Både Reynolds (ovnsstekepose for kalkuner) og ziploc (XL oppbevaringspose) lager veldig store mattrygge gjenlukkbare poser som er flotte for saltlake.

Kalkunen:

Kalkunen skal renses ut, tines helt, og skal ikke være en selvtømming eller kosher kalkun. Selvtråkle kalkuner og kosher kalkuner har en salt lager som vil gjøre saltlaken for salt. En fersk kalkun fungerer best, men en helt opptint, tidligere frossen kalkun fungerer like bra.

Saltlake kan være krydret med paprika og cayenne, velsmakende med urter og hvitløk, eller søt med melasse, honning og brunt sukker.

Søtning av saltlake:

Sukker er valgfritt til enhver saltlake, men virker for å motvirke smaken av saltet. Selv om du kan velge en saltlake uten sukker, anbefaler jeg at du tilsetter sukker (enhver form for "søtt" vil gjøre det) for å opprettholde smaken til kalkunen. Tilsett opptil 1 kopp sukker per gallon saltlake. Som saltet må du sørge for at sukkeret er helt oppløst.

Oppsett:

Plasser kalkunen i en beholder og hell i nok saltlake til å dekke den helt, med en tomme eller to til overs. Du vil ikke ha noen del av kalkunen over overflaten av saltlaken. Nå setter du det hele i kjøleskapet. Kalkunen skal sitte i saltlaken i ca 1 time per kilo kalkun. Briring for lenge er mye verre enn ikke saltlake nok, så pass på tiden.

Hold det kjølig:

Har du ikke plass i kjøleskapet? Prøv en kjøler. En kjøler som er stor nok til å holde kalkunen din, er en god beholder for kalkun og saltlake. Kjøleren vil bidra til å holde den kjølig og lar deg saltlake kalkunen uten å ta opp verdifull plass i kjøleskapet. Hvis været er kjølig, men ikke frysende, kan du sette det hele ute til du trenger kalkunen. Hvis været er varmt, fyll en glidelåspose med is. Plasser dette i kjøleren med kalkun og saltlake, og det vil holde nede temperaturen under saltlakeprosessen.

Skylling:

Når du er klar til å begynne å tilberede kalkunen, fjern den fra saltlaken og skyll den grundig av i vasken med kaldt vann, til alle spor av salt er av overflaten innvendig og utvendig. Kast saltlaken trygt og kok kalkunen som normalt. Du vil merke i det sekundet du begynner å skjære kalkunen din at saltlaken har hjulpet den med å holde på fuktigheten. Den første biten vil selge deg på saltlakekalkuner for alltid, og etter at du har prøvd dette vil du gjerne saltlake alt fjærfeet ditt.

Nyt og lykke til. Du vil ha det gøy!