Bourbon and Herb Smoked Turkey Recipe

Bourbon og urt røykte Tyrkia Oppskrift



Tyrkia er et veldig allsidig protein. Og etter min mening, mens en stekt kalkun kan være deilig hvis den behandles riktig. En røkt kalkunoppskrift kan nå resultater som overgår til og med den utstoppede og stekte feriefuglen.

Jeg hadde en mulighet i år til å sikre en andre kalkun fra en lokal kalkungård. Det var et 16 kilo, alt naturlig rekkevidde. Jeg så det som den perfekte muligheten til å røyke. Og deretter til å vakuumpakke og fryse et antall kutt - spesielt mye skiver kjøtt til smørbrød (se oppskrift nedenfor).

Ingredients

En rekke hevet, naturlig kalkun

For den tørre saltlaken:

Sett sammen en blanding av enten tørre eller friske urter.

Husk at tørre urter gir en mer intens smak. Jeg brukte mest friske urter.

Fire kvister fersk rosmarin (fjern nåler fra stilken)

Fire kvister fersk salvie

10 - 12 kvister fersk vanlig timian

Fire fedd hvitløk, skrellet og hakket

To teskjeer av fennikelfrø

En teskje av sitronskall

En teskje av røde pepperflak

En halv kopp kosher salt

To teskjeer av turbinado sukker (sukker i rå)

Ha alle ingrediensene i bollen til en foodprosessor og kjør til det dannes en pasta.

For røyken:

To epler - delt i to

En stor løk - kuttet i to

Tre eller fire hele hvitløksfedd

Fire kvister fersk rosmarin

En kopp av din favoritt Bourbon

Whisky Oak Bisquettes

Oppskrift på en deilig sandwich:

En demi-baguette

Trippel krembrieost

Varm pepper gelé

Ruccola

Oppskåret røkt kalkun

Preparation

Gni Dry Brine-blandingen over hele kalkunen - toppen, bunnen og inne i hulrommet.
Avkjøl kalkunen uten lokk i kjøleskapet i 24 timer.

Tretti minutter før du røyker, fjern kalkunen fra kjøleskapet og skyll saltlaken av – ta deg god tid med dette og få saltlaken av fuglen. Bruk kaldt rennende vann.

Tørk kalkunen godt og legg epler, løk og hvitløksfedd inn i hulrommet sammen med rosmarinkvistene.

Gni Bourbon over hele utsiden av kalkunen.

Røyk:

Røyk kalkunen på Whisky Oak Bisquettes ved 220 - 225ºF i 6-8 timer.

Tørk med Bourbon ikke mer enn tre ganger under hele røykeprosessen.

Se etter en indre temperatur på 150 - 160ºF.

Når kalkunen har nådd temperatur og er ferdig, fjerner du den og lar den hvile på et skjærebrett i 15 - 20 minutter.

Fjern frukt og grønnsaker fra hulrommet.

Skjær, skjær og nyt!

Smørbrød:

Skjær opp baguetten og fordel Brie på den ene siden av brødet.

Fordel peppergeleen på den andre siden av brødet.

Legg skiver av den røkte kalkunen på toppen av osten.

Legg ruccolaen over kalkunen, lukk smørbrødet og nyt!