Bradley Herb Seasoning Brined Turkey Breast

Bradley Herb krydder saltlinje Kalkun brystDen nye Bradley Herb -krydderet er perfekt for all din fjærkre saltlake! Denne oppskriften bruker urtekrydrene to ganger i matlagingen, for å legge til den ekstra smaken som alle skal snakke om! Røkt saltet kalkunbryst vil definitivt gjøre opptreden på bordet ditt snart!

Ingredients

1 kalkunbryst med hud på

For saltlaken:

3 ss Bradley Herb Krydder

1 appelsin - halvert

1 Eple - grovhakk

10 pepperkorn

4 ss brunt sukker

4 ss havsalt

4 kopper vann

For røykere:

4 ss saltet smør

2 ss Bradley Herb Krydder

1 fedd hvitløk - fine terninger

Preparation

Start med å tilsette alle saltlakeingrediensene i en kjele og la det småkoke, la saltet og sukkeret løse seg opp. Når det har skjedd, fjern fra varmen og la avkjøles til romtemperatur. Hvis du vil få fart på dette, legg til en haug med isbiter og dette vil senke temperaturen raskere. Når saltlaken har sunket til en kjøligere temperatur, legg kalkunbrystet til en dobbellåspose med glidelås og topp den av med saltlake. Lukk den og sett den i kjøleskapet i 4 timer til 24 timer.

Når saltlaketiden er fullført, fjern kalkunbrystet fra posen og vask det av for å fjerne rester av saltlake på det. La hvile på benken i 40-50 minutter for å komme tilbake til romtemperatur. Mens dette skjer, bland sammen smørblandingen i en bolle. Hell smørblandingen på kalkunbrystet over skinnsiden.

Forvarm Bradley Smoker til 275ºF (135ºC) ved å bruke eplebisketter. Når dette kommer til temperaturen, tilsett kalkunbrystet i røykeren og la det koke i 90 min. Kokeprosessen kan ta litt mindre tid, avhengig av størrelsen på brystet. Bruning øker steketiden litt, så bruk et termometer for å sjekke innvendige temperaturer. Vi ser etter 165ºF (74ºC) for målgang her. Ta den ut av røyken når den indre temperaturen er nådd og la den hvile på et rillet skjærebrett for å fange opp all saften. Skjær tynne og nyt den saftigste fuglen du noen gang har hatt!

Nyt!

Oppskrift av: Cory Walby