Bradley Sweet Smoked Guinea Fowl Salad with Horseradish Dressing

Bradley søt Røkt marsvin Salat med pepperrot dressing

Sandra Tate

Jeg må si, dette var den mest saftige og velduftende marsvin jeg noen gang har smakt.

Ingredients

Serverer 4

røkt perlehøne, skjøtet i 2 ben- og 2 brystporsjoner

6 små rødbeter, trimmet, kokt møre, skrellet og halvert

1 stort eple, kjernet ut og kuttet i terninger

4 Heritage tomater, kuttet i terninger

1 moden avokado, steinet, skrellet og kuttet i store terninger

en pose med blandet brønnkarse, rucola og spinatblader

til dressingen:

3 ts kremet pepperrot

2 ts balsamicoeddik

klype sukker

3 ss solsikkeolje

Preparation

Å spatsere en fugl gjør den mye mer BBQ- eller hyllevennlig ettersom den er flatet. Den koker også jevnere. Bruk en stor kjøkkenkniv, skjær ned ryggraden på perlehønen fra nakkeåpning til prestens nese (dette er lettere enn du kanskje tror) og trekk deretter fuglen opp og trykk ned på brystbeinet for å knekke det. Klipp nå skinnet på innsiden av lårene slik at bena kan trekkes inn i denne knock-kneed posisjonen. Ferdig!

Saltlake:

Lag en saltlake med 120 g salt og 80 g brunt sukker blandet helt i 1 liter vann (bruk en del av dette varme til å løse opp saltet og sukkeret, og tilsett deretter resten kaldt).

Når den er avkjølt, dypp perlehønen i saltlaken i 40 minutter, skyll deretter og tørk den helt tørr med kjøkkenpapir.

Sett røykeovnen på 110°C og legg til rikelig med epletrebisquetter i stabelen.

Etter 2 timers røyking, test fuglens indre temperatur (spesielt ved leddene samt de tykkeste delene), hvis det er 72°C er det gjort. Hvis den ikke er det, gi den ytterligere 20-30 minutter eller til ønsket kjernetemperatur er nådd. Fjern, avkjøl og avkjøl.

*Denne oppskriften passer for nybegynnere

Metode

Lag dressingen ved å blande kremet pepperrot, sukker og eddik sammen med en skje til en tykk pasta. Tilsett nå oljen litt om gangen, visp med skjeen mens du går, til all olje er absorbert og du har en tykk emulsjon.

Fordel salatgrønnsakene mellom 4 tallerkener og strø lett med salatblader. Tilsett de røkte perlehøneleddene og noen dråper salatdressing. server med oppvarmet brød eller en varm potetsalat.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now