The Perfect Smoked Duck Breast Recipe

De Perfekt røkt and Brystoppskrift



Hemmeligheten med å gjøre denne perfekte røkt andebrystoppskriften ligger i marinaden. Eplejuice er garantien for at kjøttet blir saftig og mørt. Server den på egen hånd. Eller prøv å lage en sandwich, salat, pakk eller server på pasta.

Ingredients

2 beinfrie andebryst

2 kopper eplejuice

1 ss grovt kosher salt

1 ss hvitt sukker

1 ss soyasaus

½ ts paprika

½ ts hvitløkspulver

½ ts tørket basilikum

½ ts nykvernet sort pepper

Preparation

Bland sammen saften med alt salt, sukker og krydder til saltet og sukkeret er oppløst.

Legg anda i et fat og hell i saltlake. Snu anda et par ganger og dekk fatet med plastfolie. Sett i kjøleskapet og la fisken marinere i 4 timer

Legg andebrystet på en røykrist.

Sett røykeren til 250ºF ved å bruke kirsebær, pecan, lønn eller andre trebisquetter.

Røyk anda i rundt 2 ½ – 3 timer eller til innertemperaturen i kjøttet når 150ºF.