De Perfekt røkt and Brystoppskrift
Hemmeligheten med å gjøre denne perfekte røkt andebrystoppskriften ligger i marinaden. Eplejuice er garantien for at kjøttet blir saftig og mørt. Server den på egen hånd. Eller prøv å lage en sandwich, salat, pakk eller server på pasta.
Ingredients
2 beinfrie andebryst
2 kopper eplejuice
1 ss grovt kosher salt
1 ss hvitt sukker
1 ss soyasaus
½ ts paprika
½ ts hvitløkspulver
½ ts tørket basilikum
½ ts nykvernet sort pepper
Preparation
Bland sammen saften med alt salt, sukker og krydder til saltet og sukkeret er oppløst.
Legg anda i et fat og hell i saltlake. Snu anda et par ganger og dekk fatet med plastfolie. Sett i kjøleskapet og la fisken marinere i 4 timer
Legg andebrystet på en røykrist.
Sett røykeren til 250ºF ved å bruke kirsebær, pecan, lønn eller andre trebisquetter.
Røyk anda i rundt 2 ½ – 3 timer eller til innertemperaturen i kjøttet når 150ºF.