Fettuccine Alfredo With Smoked Chicken And Peas

Fettuccine Alfredo med Røkt kylling Og erter



Bruk valget ditt til å røyke kyllingbrystene. Etter det kunne ikke denne Fettuccine Alfredo -oppskriften være lettere å tilberede. Det er den mest grunnleggende og deiligste retten å tilberede.

Ingredients

4 benfrie kyllingbryst uten skinn

1 ts salt

1 ts hvitløkspulver

1 ts oregano

1/2 ts malt svart pepper

1/4 kopp smør

3 fedd hvitløk, finhakket

1/2 murstein kremost

1/3 kopp parmesanost

1 kopp halv og halv krem

1 kopp frosne erter

5-6 kopper kokt fettuccinepasta

3 ss frisk persille, finhakket

Preparation

Bland sammen salt, hvitløkspulver, oregano og sort pepper. Gni over hele kyllingbrystene. Legg dem på en røykrist.

Sett røykeren til 250 F med valgfrie trebisketter.

Røyk kyllingen til de når en indre temperatur på 165 F. Kutt

Kyllingbryst i små biter (rundt 1/2 – 1 tomme terninger).

Smelt smøret i en kjele og tilsett deretter hvitløk. Stek i noen minutter.

Rør inn ostene og fløten. Kremosten vil smelte og blandes inn i kremen og lage en jevn saus.

Tilsett de frosne ertene og la sausen småkoke, rett under kokepunktet, i 5 minutter til.

Rør inn den kokte pastaen, kyllingbryst i terninger og persille. Tjene.