Fettuccine Alfredo med Røkt kylling Og erter
Bruk valget ditt til å røyke kyllingbrystene. Etter det kunne ikke denne Fettuccine Alfredo -oppskriften være lettere å tilberede. Det er den mest grunnleggende og deiligste retten å tilberede.
Ingredients
4 benfrie kyllingbryst uten skinn
1 ts salt
1 ts hvitløkspulver
1 ts oregano
1/2 ts malt svart pepper
1/4 kopp smør
3 fedd hvitløk, finhakket
1/2 murstein kremost
1/3 kopp parmesanost
1 kopp halv og halv krem
1 kopp frosne erter
5-6 kopper kokt fettuccinepasta
3 ss frisk persille, finhakket
Preparation
Bland sammen salt, hvitløkspulver, oregano og sort pepper. Gni over hele kyllingbrystene. Legg dem på en røykrist.
Sett røykeren til 250 F med valgfrie trebisketter.
Røyk kyllingen til de når en indre temperatur på 165 F. Kutt
Kyllingbryst i små biter (rundt 1/2 – 1 tomme terninger).
Smelt smøret i en kjele og tilsett deretter hvitløk. Stek i noen minutter.
Rør inn ostene og fløten. Kremosten vil smelte og blandes inn i kremen og lage en jevn saus.
Tilsett de frosne ertene og la sausen småkoke, rett under kokepunktet, i 5 minutter til.
Rør inn den kokte pastaen, kyllingbryst i terninger og persille. Tjene.