Frityrstekt røkt Tyrkia Oppskrift
Deepstynneprosessen forsegler i juice i kalkunen, men den tilsatte smaken fra eplesmaken bisquetter i Bradley -røyker En annen kalkunmeny som inkluderer coleslaw og pommes frites. Et benfritt kalkunbryst eller hel kylling kan erstattes. Prøv Hickory Flavour Bisquettes for en annen smakssensasjon!
Ingredients
1 hel vill kalkun (vill valgfritt)
Mye olje i henhold til produsent av frityrkokeren
Preparation
Det er mange alternativer for å tilberede en kalkun på denne måten.
Marinering av fuglen i 24 timer før tilberedning er ett alternativ. Bruk en sukker/saltkur i forholdet 50/50, og dekk grundig til kalkun og oppbevar i kjøleskap.
Etter 24 timer skyll og tørk.
Røykemetode
Kaldrøyk kalkunen i 4 timer før du steker den i frityrkokeren.
Bruk eplesmaksbisquetter, plasser kalkunen i Bradley Smoker og kald røyk ved 40°C (100°F), snu av og til.
Følg instruksjonene fra produsenten, frityrsteker i henhold til vekten til fuglen.
Prøv å bruke peanøttolje for ekstra smak.