Grillet Buffalo Chicken Kjøttboller
Lær hvordan du lager deilige grillede bøffelkyllingboller fra bunnen av.
Ingredients
1 Lb malt kylling
1 kopp Panko brødsmuler
1 egg
2 ss Buffalo Rub
1 kopp blåmuggost
¼ Kopp buffalo wing saus
Skålløk til pynt
Preparation
Bland malt kylling, egg, ½ kopp blåmuggost og buffalo rub og begynn å tilsette brødsmuler sakte til teksturen ikke er klebrig lenger og danner en ball lett.
Form kuler og dryss litt mer buffalo rub på utsiden.
Plasser kyllingbollene på grillen eller røykeovnen ved 300°F-350°F (148,9)ºC-176,7ºC) og kok den til den indre temperaturen når 165 °F (73,9ºC).
Fjern fra grillen eller røykemaskinen og drypp med buffalo wing saus, reservert blåmuggost og hakket løk.
Oppskrift av: Jacob Parmentier