Buffalo-stil Hickory røykte vinger
Det er den tiden i måneden da vi slipper Bradley Smoker Recipe -serien. Denne måneden viser TED oss hvordan vi kan røyke Hickory Smoked Wings (Buffalo-stil). Det ser deilig ut som du kan se fra videoen nedenfor! Takk til vår fantastiske kokk Ted -leser for videoen!
Nyt!
Ingredients
2 Bradley røykestativer
1 flaske øl
1/2 kopp Chipotle chili varm saus
4-5 lbs hele jumbo kyllingvinger (3 stykker winglet, drummette og spiss festet), ca. 30 stykker
6 ss Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydder
1 injeksjonssprøyte
1/2 kopp Chipotle chill hot saus
1/4 kopp Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Saus
2-3 knotter smør
1/2 – 1 kopp smuldret blåmuggost
1 stilk selleri, finhakket
2 grønne løk, finhakket
Preparation
Matlagingstrinn:
Åpne en boks eller flaske med favorittølet ditt og hell det i et stort glass. Rør rundt med en skje for å fjerne noen av boblene. Tips: Jo mindre kullsyre, jo lettere er det å injisere øl i kjøtt.
Hell i 1/2 kopp chipotle chili hot saus; Jeg liker merket Tabasco best. Rør og sett til side.
Legg kyllingvingene i en stor bolle. Smak til med Bone Dust™ BBQ-krydder og vend til jevn pels.
Ta injeksjonssprøyten og sug opp nok av øl/chipotle varm saus-blandingen til å fylle sprøyten. Injiser en liten sprut i hver kyllingvinge, fyll sprøyten etter behov, til alle vingene er injisert. Legg i et jevnt lag på 2 røykstativ.
Nå begynner moroa:
Forvarm røykeren i henhold til produsentens instruksjoner, still inn temperaturen for røyking til 220 °F, bruk Hickory Bisquettes for å skape røyksmaken.
Legg i røyker. Sett deretter termometersonden inn i midten av en stor vinge. Lukk døren og still inn den innvendige temperaturen på 160–170°F, til den er ferdig stekt.
Dette bør ta ca 1 1/2 – 2 timer, eller lenger hvis du vil at de skal bli sprøere.
Mens vingene ryker, vask og tørk den store bollen. Sette til side.
Når vingene er gjennomstekte, fuktige, saftige og møre, legg dem i den store rensede bollen. Drypp vinger med chipotle chili hot saus, BBQ saus, smør, blåmuggost, selleri og grønn løk. Rør godt for å blande det hele og smøret smelter og blåmuggosten smelter.
Server umiddelbart.