Hickory Smoked Wings Buffalo-Style

Hickory røykte Vinger Buffalo-stil oppskrift



Unn deg de pirrende smakene til kokken Ted Readers røkt Chipotle Chicken Wings. Disse jumbo -vingene er injisert med en øl- og chipotle -varmsausblanding En virkelig uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Ingredients

2 Bradley røykestativer

1 flaske øl

½ kopp chipotle chili varm saus

4-5 lbs hele jumbo kyllingvinger (3 stykker winglet, drummette og spiss festet), ca. 30 stykker

6 ss Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydder

1 injeksjonssprøyte

½ kopp chipotle chili varm saus

¼ kopp Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Saus

2-3 knotter smør

½ – 1 kopp smuldret blåmuggost

1 stilk selleri, finhakket

2 grønne løk, finhakket

Preparation

Røyketemperatur: 220°F

Åpne en boks eller flaske med favorittølet ditt og hell det i et stort glass. Rør rundt med en skje for å fjerne noen av boblene. Tips: Jo mindre kullsyre, jo lettere er det å injisere øl i kjøtt.

Hell inn ½ kopp chipotle chili varm saus; Jeg liker merket Tabasco best. Rør og sett til side.

Legg kyllingvingene i en stor bolle. Smak til med Bone Dust™ BBQ krydder, vend til jevn pels.

Ta injeksjonssprøyten og sug opp nok av øl/chipotle varm saus-blandingen til å fylle sprøyten. Injiser en liten sprut i hver kyllingvinge, fyll sprøyten etter behov, til alle vingene er injisert. Legg i et jevnt lag på 2 røykstativ.

Forvarm røykeren i henhold til produsentens instruksjoner, still inn temperaturen for røyking til 220 °F, bruk hickory bisquettes for å skape røyksmaken.

Legg i røykeapparatet. Sett termometersonden inn i midten av en stor vinge. Lukk døren og still inn den innvendige temperaturen til 160-170°F, ferdigstekt. Dette bør ta ca 1½ – 2 timer, lenger hvis du vil at de skal bli sprøere.

Mens vingene ryker, vask og tørk den store bollen. Sette til side.

Når vingene er gjennomstekte, fuktige, saftige og møre, legg dem i den store rensede bollen. Drypp vinger med chipotle chili hot saus, BBQ saus, smør, blåmuggost, selleri og grønn løk. Rør godt for å blande det hele og smøret smelter og blåmuggosten smelter.

Server umiddelbart.

Oppskrift av Chef Ted Reader