Hvitløk Aioli Trommestikker
Unn deg den røykfylte godheten til baconpakket kyllingtrommestikker smaksatt med stekt hvitløks aioli og zesty sitron pepper krydder, tilberedt til perfeksjon i Bradley-røykeren. Klem litt røkt sitronsaft på toppen og nyt hver bit av denne deilige oppskriften av Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa.
Ingredients
8 kyllinglår
Sitronpepperkrydder
5 ss stekt hvitløksaioli (steinmurskjøkken)
2 sitroner
1 Pakke tykt oppskåret bacon
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Røyker Innstillinger:
Tre: Hunter's Blend
Temperatur: 226ºF (107,8ºC)
Røyktimer: 180 minutter eller 3 timer
Timer: 180 minutter eller 3 timer
Preparation
Still inn Bradley Smoker til de oppførte innstillingene.
Trekk det ekstra skinnet tilbake på hver trommestikker. Tilsett nå stekt hvitløksaioli i en bolle og pensle på kyllingen. Sørg for å få et tykt lag med hvitløksaioli på kyllingen, og krydre deretter med sitronpepperkrydder.
Sett skinnet tilbake til toppen av trommestikken og gjenta prosessen (pensl på hvitløksaioli og sitronpepperkrydder.
Bruk baconet og pakk hver trommestang inn i 1 skive bacon.
Bruk en zester og skrell utsiden av sitronen på toppen av kyllingen. Tips: Dette vil gi litt smak fra sitronskallet.
Skjær de resterende sitronene i skiver og legg på toppen av kyllingtrommestikkene.
Legg i Bradley Smoker for å steke i 180 minutter (eller 3 timer), når den indre temperaturen til kyllingen når 165ºF (73,9ºC). fjern deretter kyllingen fra røykeren.
Press den røkte sitronen på toppen av kyllingen og bit i! Nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa