Garlic Aioli Drumsticks

Hvitløk Aioli Trommestikker



Unn deg den røykfylte godheten til baconpakket kyllingtrommestikker smaksatt med stekt hvitløks aioli og zesty sitron pepper krydder, tilberedt til perfeksjon i Bradley-røykeren. Klem litt røkt sitronsaft på toppen og nyt hver bit av denne deilige oppskriften av Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa.

Ingredients

8 kyllinglår

Sitronpepperkrydder

5 ss stekt hvitløksaioli (steinmurskjøkken)

2 sitroner

1 Pakke tykt oppskåret bacon

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker sammenleggbart bord

Bradley Smoker non-stick silikonmatter

Bradley Smoker verktøy

Thermoworks Timestick Trio

Thermoworks Thermapen One

    Bradley Røyker Innstillinger:

    Tre: Hunter's Blend

    Temperatur: 226ºF (107,8ºC)

    Røyktimer: 180 minutter eller 3 timer

    Timer: 180 minutter eller 3 timer

    Preparation

    Still inn Bradley Smoker til de oppførte innstillingene.

    Trekk det ekstra skinnet tilbake på hver trommestikker. Tilsett nå stekt hvitløksaioli i en bolle og pensle på kyllingen. Sørg for å få et tykt lag med hvitløksaioli på kyllingen, og krydre deretter med sitronpepperkrydder.

    Sett skinnet tilbake til toppen av trommestikken og gjenta prosessen (pensl på hvitløksaioli og sitronpepperkrydder.

    Bruk baconet og pakk hver trommestang inn i 1 skive bacon.

    Bruk en zester og skrell utsiden av sitronen på toppen av kyllingen. Tips: Dette vil gi litt smak fra sitronskallet.

    Skjær de resterende sitronene i skiver og legg på toppen av kyllingtrommestikkene.

    Legg i Bradley Smoker for å steke i 180 minutter (eller 3 timer), når den indre temperaturen til kyllingen når 165ºF (73,9ºC). fjern deretter kyllingen fra røykeren.

    Press den røkte sitronen på toppen av kyllingen og bit i! Nyt!

    Oppskrift av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa