Hvordan lage kremet Kylling og bacon Pai
Unn deg de trøstende smakene til disse deilige røkt kylling- og baconpaiene. Kylling brystfiletene er krydret med den aromatiske banens hvitløk² gni, og er ekspert røkt til perfeksjon, mens bacon og grønnsaker koker til en myk og velsmakende blanding. Kombinert med kremet timusinfusert saus, tilbyr disse individuelle paier, laget med flassende butterdeig, en herlig kulinarisk opplevelse som vil varme hjertet ditt og pleie smaksløkene dine.
Ingredients
3-4 kyllingbrystfileter
2 baconutslett, hakket
750 ml kyllingkraft
2-3 ts @lanesbbqau Garlic² Rub
3 stangselleri trimmet og kuttet i terninger
2 gulrøtter skrelles og kuttes
2 ss vanlig mel
2 ts friske timianblader
125 ml melk
250 Ml fortykket krem
2 ts fullkornssennep
Preparation
Sett til 300ºF (148ºC).
Krydre kylling med Lane's Garlic² Rub.
Røyk kylling til den er ferdig etter din smak.
Forbered grønnsaker og bacon.
Kok bacon og grønnsaker sammen til de er myke.
Tilsett mel og bland gjennom blandingen.
Tilsett oppkuttet røkt kylling i kraften og kok opp. La det småkoke til blandingen tykner.
Tilsett fløte, melk og timian, la det småkoke til en konsistens du liker.
La blandingen avkjøles og lag paier med butterdeig og din favorittpaimaker.