Hvordan lage øl kan røyke Kylling
Forbered deg på en munnvannende fest med denne røkt ølboksen kyllingoppskrift. Med en smakfull blanding av krydder som en gni, står kyllingen høy på en ølkanne mens den blir ekspert røkt i Bradley P-10-røykeren. Når kyllingen når en saftig indre temperatur på 175 ºF, er det på tide å nyte de møre og røykfylte smakene i hver deilig bit.
Ingredients
1 ss grovt salt
1 ss grov pepper
1 ss løkpulver
1 ss hvitløkspulver
1 ts spisskummen
1 ts paprika
1 ts malt pepper
1 boks øl
Preparation
Forvarm din Bradley P-10 røyker for en koketemperatur på 240ºF (115ºC), tid i 4 timer og røyketid i 2 timer.
Sett krydder sammen og bruk det som en gnidning for å sladre over hele kyllingen.
Legg ølet ditt i en kjele og kok det og når det er ferdig kokt i 5 minutter, hell det tilbake i ølboksen.
Legg kyllingen på ølboksen så kyllingen står oppreist, pass på at du ikke presser kyllingen helt ned.
Plasser kyllingen i røykemaskinen og røyk til den indre temperaturen når 175ºF (79ºC).
Når kyllingen er ferdig med å røyke i 4 timer, ta den frem, skjær gjennom den og nyt den!
Oppskrift av: Røyker med Joe