How To Make Smoked Dry Rub Wings Recipe

Hvordan lage røkt Tørre gni vinger Oppskrift



Møre, saftige røkt tørre gnir vinger som definitivt vil være en fest hit!

Ingredients

Vinger:

2 pund kyllingvinger

4 knuste fedd hvitløk

¼ kopp salt

¼ kopp brunt sukker

1 ss røde pepperflak

1 ts tørket timian

Gni:

¼ kopp brunt sukker

½ ts granulert løk

¼ ts røkt paprika

¼ ts chilipepper

¼ ts hvitløkspulver

¼ ts kosher salt

Preparation

I en stor bolle blander du saltlakeingrediensene (hvitløk, salt, brunt sukker, rød pepper og timian) til det hele er oppløst.

Tilsett kyllingvingene i saltlaken og la den stå i kjøleskapet i 24 timer.

Dagen etter fjerner du vingene fra saltlaken, skyller av og tørk dem.

Still inn røyketemperaturen til 180 °F (82 °C) og forvarm den.

Bland alle rub-ingrediensene i en liten bolle. Krydre vingene med denne gnideblandingen.

Plasser vingene inni røykeren og røyk dem i 60 til 90 minutter. Du kan bruke mesquite bisquettes til denne oppskriften.

Fullfør oppskriften på grillen. Forvarm grillen til 450°F (232°C). Plasser vingene inni den og stek dem i 3 til 5 minutter.

Fjern dem fra grillen og server.