Hvordan lage røkt Tørre gni vinger Oppskrift
Møre, saftige røkt tørre gnir vinger som definitivt vil være en fest hit!
Ingredients
Vinger:
2 pund kyllingvinger
4 knuste fedd hvitløk
¼ kopp salt
¼ kopp brunt sukker
1 ss røde pepperflak
1 ts tørket timian
Gni:
¼ kopp brunt sukker
½ ts granulert løk
¼ ts røkt paprika
¼ ts chilipepper
¼ ts hvitløkspulver
¼ ts kosher salt
Preparation
I en stor bolle blander du saltlakeingrediensene (hvitløk, salt, brunt sukker, rød pepper og timian) til det hele er oppløst.
Tilsett kyllingvingene i saltlaken og la den stå i kjøleskapet i 24 timer.
Dagen etter fjerner du vingene fra saltlaken, skyller av og tørk dem.
Still inn røyketemperaturen til 180 °F (82 °C) og forvarm den.
Bland alle rub-ingrediensene i en liten bolle. Krydre vingene med denne gnideblandingen.
Plasser vingene inni røykeren og røyk dem i 60 til 90 minutter. Du kan bruke mesquite bisquettes til denne oppskriften.
Fullfør oppskriften på grillen. Forvarm grillen til 450°F (232°C). Plasser vingene inni den og stek dem i 3 til 5 minutter.
Fjern dem fra grillen og server.