Hvordan lage tradisjonell røkt Thanksgiving Tyrkia
En deilig røkt kalkun for Thanksgiving! Bare litt enkel krydder og Bradley -røykerens dyktighet.
Ingredients
20 pund kalkun
6 Hakket fedd hvitløk
Friske timianblader
Frisk hakket rosmarin
1 ss knust sort pepper
½ ss kosher salt
½ Pund smør
Preparation
Forvarm røykeren til 148 °C (300 °F) i 15 minutter.
Tilsett smør, hvitløk, timian, rosmarin, sort pepper og kosher salt i en liten bolle.
Skille skinnet fra brystet på kalkunen, og stopp smør-urteblandingen i denne "lommen". Dekk hele brystet med blandingen og krydre hele kalkunen med salt og pepper.
Røyk kalkunen i 3 til 4 timer. Du kan bruke kirsebærbisquetter. Ønsket indre temperatur er 175°F (80°C) i låret og 160°F (71°C) i brystet. Når den er tatt av røykemaskinen, vil kalkunen fortsette å koke for å nå en slutttemperatur på 74 °C (165 °F) i brystet.
Før servering, la den hvile i 15 minutter og nyt!