How to Smoke Chicken Cheesesteak

Hvordan røyke Kylling cheesesteak



Hvis du vil kutte ned på rødt kjøtt og forsterke det på smaken, kan du prøve å lage en kylling cheesesteak, Philly -stil! Det tar mindre enn 30 minutter å lage fire av disse deilige smørbrødene på en flat-top takke. Og ja, få de Amarosa -rullene og ostehiz, det gjør en forskjell.

Ingredients

Pose med Amarosa-ruller

2 løk i terninger og skiver

1 stang smør

3 Oz skiver sopp

3 oz kylling

12 skiver Provolone ost

Smeltet ost

Preparation

Skjær 1 smørstang i 2 halvdeler, og legg den på en stekepanne, tilsett sopp og løk og stek til løk og sopp er lysebrune.

Åpne Amarosa-rullene og rist dem på pannen til de er lysebrune og fortsett å stek kyllingen på pannen til den er lett brun.

Legg løkene på toppen av kyllingen og bland det sammen.

Legg 3 provolone osteskiver på toppen av kylling- og løkblandingen.

Tilsett den smeltede osten på bollen.

Lukk bollen med ost inni og pakk den inn i et papir for varme, når det er gjort kan du nyte det!

Oppskrift av: Marc er på grillen