Hvordan røyke Kylling cheesesteak
Hvis du vil kutte ned på rødt kjøtt og forsterke det på smaken, kan du prøve å lage en kylling cheesesteak, Philly -stil! Det tar mindre enn 30 minutter å lage fire av disse deilige smørbrødene på en flat-top takke. Og ja, få de Amarosa -rullene og ostehiz, det gjør en forskjell.
Ingredients
Pose med Amarosa-ruller
2 løk i terninger og skiver
1 stang smør
3 Oz skiver sopp
3 oz kylling
12 skiver Provolone ost
Smeltet ost
Preparation
Skjær 1 smørstang i 2 halvdeler, og legg den på en stekepanne, tilsett sopp og løk og stek til løk og sopp er lysebrune.
Åpne Amarosa-rullene og rist dem på pannen til de er lysebrune og fortsett å stek kyllingen på pannen til den er lett brun.
Legg løkene på toppen av kyllingen og bland det sammen.
Legg 3 provolone osteskiver på toppen av kylling- og løkblandingen.
Tilsett den smeltede osten på bollen.
Lukk bollen med ost inni og pakk den inn i et papir for varme, når det er gjort kan du nyte det!
Oppskrift av: Marc er på grillen