Kylling indrefilet Innpakket i bacon
Denne bacon-pakket kylling indrefilet oppskriften er den perfekte kombinasjonen av kremet og knasende med et snev av røykfylt smak. Kyllingen er krydret med hvitløk, løk og ingefær, kyllingen er fylt med kremost, tortillachips og pakket inn i tykk kuttet bacon, og deretter røkt til perfeksjon i en Bradley -røyker.
Ingredients
7 Indrefileter av kylling
1 pakke tykt skåret Bacon
1 ts. Løkpulver
1 ts. Hvitløkspulver
1 ts. Malt ingefær
1 ts. Salt
1 ts. Malt pepper
½ blokkkremost
Tortilla Strips
Hvitløk og dill Cheddar Wheel Hennings ost
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker Tools
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker Settings:
Tre: Hunter's Blend
Temperatur: 226 F (107,8 C)
Røyktimer: 60 minutter
Timer: 105 minutter
Preparation
Still inn Bradley Smoker til de oppførte innstillingene.
Krydre hver indrefilet av kylling med hvitløkspulver, løkpulver, malt ingefær, salt og pepper.
Skjær ½ blokk kremost med en kniv i lange strimler. Grad osten til en finrevet ost.
Ta den krydrede kyllingen og legg en strimmel med kremost i midten av kyllingen. Dryss litt ost, tortillachips og pakk inn baconstrimler.
Stek i omtrent 105 minutter eller til den interne kyllingtemperaturen når 165 grader F (73,9 C).
Nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa