Chicken Tenderloins Wrapped in Bacon

Kylling indrefilet Innpakket i bacon



Denne bacon-pakket kylling indrefilet oppskriften er den perfekte kombinasjonen av kremet og knasende med et snev av røykfylt smak. Kyllingen er krydret med hvitløk, løk og ingefær, kyllingen er fylt med kremost, tortillachips og pakket inn i tykk kuttet bacon, og deretter røkt til perfeksjon i en Bradley -røyker.

Ingredients

7 Indrefileter av kylling

1 pakke tykt skåret Bacon

1 ts. Løkpulver

1 ts. Hvitløkspulver

1 ts. Malt ingefær

1 ts. Salt

1 ts. Malt pepper

½ blokkkremost

Tortilla Strips

Hvitløk og dill Cheddar Wheel Hennings ost

    Utstyr som brukes:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker sammenleggbart bord

    Bradley Smoker non-stick silikonmatter

    Bradley Smoker Tools

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker Settings:

    Tre: Hunter's Blend

    Temperatur: 226 F (107,8 C)

    Røyktimer: 60 minutter

    Timer: 105 minutter

    Preparation

    Still inn Bradley Smoker til de oppførte innstillingene.

    Krydre hver indrefilet av kylling med hvitløkspulver, løkpulver, malt ingefær, salt og pepper.

    Skjær ½ blokk kremost med en kniv i lange strimler. Grad osten til en finrevet ost.

    Ta den krydrede kyllingen og legg en strimmel med kremost i midten av kyllingen. Dryss litt ost, tortillachips og pakk inn baconstrimler.

    Stek i omtrent 105 minutter eller til den interne kyllingtemperaturen når 165 grader F (73,9 C).

    Nyt!

    Oppskrift av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa