Jimmy Kimmel Smoked Buffalo Wings

Jimmy Kimmel røykte Kyllingvinger OppskriftDette er betydelig forskjellig fra Jimmy Kimmel røkt Buffalo Wings -oppskrift. Jeg brukte matlagingsmetoden hans, og det viste seg deilig. Et viktig tips: Ikke gjør mer enn fem kilo vinger om gangen.

Ingredients

1 pose (5 pund) kyllingvinger (fyller 2 stativer)

Marinade:

2 kopper salatdressing i italiensk stil

¼½ kopper varm saus

Vingesaus: (reserver noen for å dyppe, eller øke mengden)

2 kopper BBQ saus, bruk din favoritt

¼½ kopper varm saus

Blåmuggost dipsaus:

16 Oz flaske ranchdressing; din favoritt (Jimmy foretrekker Bob's Big Boy Blue Cheese Dressing)

2-5 oz blåmuggost

Preparation

Bland den varme sausen og salatdressingen i en ikke-reaktiv bolle. Juster den varme sausen til din spesielle smak.

Sørg for at vingene er helt tint, og tørk dem med tørkepapir. Legg vinger i plastpose(r), og hell i nok marinade til å dekke alle vingene jevnt.

Viktig: bare tilsett nok marinade til å belegge vingene, ikke 'drukne' vingene i marinaden. Tilsett marinade i små mengder, og rist posen til alle vingene er lett belagt. Sett i kjøleskapet og mariner i 1 til 2 timer.

Fjern vingene fra kjøleskapet, og legg dem på stativer som er oljet. La stå i romtemperatur i en time. I mellomtiden, forvarm din Bradley til 220 °F. Last vingene når Bradley har nådd riktig temperatur.

Smoking wings, bruk røyk den første timen og 40 minutter til 2 timer ved å bruke favorittbiskettene dine. Når vingene er ferdigrøkte (tar ca. 2½ timer – saften blir klar når den er gjennomhullet), overfør dem til en varm grill og grill i ytterligere 4-6 minutter, snu én gang. Dette gjør dem sprø og grillmerkene ser alltid appetittvekkende ut.

Mens vingene ryker, bland den varme sausen og din favoritt BBQ-saus i en ikke-reaktiv bolle. Juster den varme sausen til din spesielle smak. Etter å ha grillet vinger, legg dem i en stor ikke-reaktiv bolle. Tilsett så mye eller så lite saus du vil, og rør vingene til alt er jevnt belagt.

For blåmuggost-dipsausen: bland dressingen i ranchstil med den smuldrede blåmuggosten. Juster mengden blåmuggost til din spesielle smak.

Spis – Gjenta hver helg