Krydret Berbere røykte Kyllingvinger Oppskrift
Berbere eller (Bir-Beri) er en tradisjonell etiopisk krydderblanding, som har like mange varianter som det er kokker. Den inneholder vanligvis paprika, hvitløk, ingefær og salt, men nellik og bukkehornkløver er også vanlig. Det brukes til kjøtt som er bakt i lang tid, noe som betyr at det også fungerer bra med den lave og langsomme stilen med røykekjøtt. Server disse vingene med en liten klem med sitron eller kalk på slutten, for å tilsette en lett sitrusberøring.
Ingredients
2-3 kg kyllingvinger
For Rub:
1 ½ ss kosher salt
¼ kopp brunt sukker
1 ts berbere
2 ts paprika
¼ ts sort pepper
¼ ts kajennepepper
Bradley Smoker Hickory Bisquettes
Preparation
Bland sammen ingrediensene til ruben.
Kast kyllingvinger i rub og belegg vingene jevnt.
Legg vingene i en ildfast aluminiumsform.
Røyk vinger ved 225 ° F med hickory bisquettes, eller til en indre temperatur på 165 ° F er nådd (ca. 1 time).
Server umiddelbart eller sett i forvarmet ovn (400°F) i noen minutter for å sprø utsiden.