Kylling Lollipops
Denne kyllinglollipops -oppskriften er perfekt for enhver anledning! Det vil etterlate deg mer!
Ingredients
6 kyllinglår
2 ss fjærfe rub
2 ss chipotle-krydder
Sweet Cherry & Bourbon BBQ Saus
Preparation
Fjern kjøttet mellom enden av beinet til låret. La "lollipop"-pinnen stå åpen.
Skyv kjøttet og skinnet ned sammen slik at slikkepinnen står opp av seg selv, fortsett med å dekke endene av kyllingen med folie.
Støv av lollipops med min fjærfe rub, med litt ekstra chipotle krydder.
Legg slikkepinne dine i et brett og legg dem i Bradley med mesquite-brikettene og røkt på 370°F (185°C) til huden stivner og innvendig temperatur er rundt 165 grader°F (74°C).
Glaser dem over med en søt kirsebær- og bourbon-basert bbq-saus som ble varmet opp i pannen.
Sett dem tilbake for å stivne i 10 minutter, og nyt nå!
Oppskrift av: spill og flammer