Chicken Lollipops

Kylling Lollipops



Denne kyllinglollipops -oppskriften er perfekt for enhver anledning! Det vil etterlate deg mer!

Ingredients

6 kyllinglår

2 ss fjærfe rub

2 ss chipotle-krydder

Sweet Cherry & Bourbon BBQ Saus

Preparation

Fjern kjøttet mellom enden av beinet til låret. La "lollipop"-pinnen stå åpen.

Skyv kjøttet og skinnet ned sammen slik at slikkepinnen står opp av seg selv, fortsett med å dekke endene av kyllingen med folie.

Støv av lollipops med min fjærfe rub, med litt ekstra chipotle krydder.

Legg slikkepinne dine i et brett og legg dem i Bradley med mesquite-brikettene og røkt på 370°F (185°C) til huden stivner og innvendig temperatur er rundt 165 grader°F (74°C).

Glaser dem over med en søt kirsebær- og bourbon-basert bbq-saus som ble varmet opp i pannen.

Sett dem tilbake for å stivne i 10 minutter, og nyt nå!

Oppskrift av: spill og flammer