Chicken Satay With Killer Peanut Sauce

Kylling Satay Med morder peanøttsaus



Lær hvordan du lager denne kylling -satayen med peanøttsaus fra bunnen av.

Ingredients

Kyllingmarinade:

 10 kyllinglår skåret i 1" biter

½ Kopp vann

½ Kopp soyasaus

2 ss sukker

6 fedd hvitløk - finhakket

Peanøttsaus:

1 kopp peanøttsmør

¼ Kopp riseddik

½ Kopp soyasaus

4 ss honning

2 ts fersk revet ingefær

1 ts fiskesaus

4 fedd hvitløk - revet

½ Ts chiliflak

161 Ml fullfett kokosmelk

Preparation

Begynn med å bløtlegge spydene. Ha dem i vannet mens kyllingen marinerer. Nå, i en bolle, bland sammen marinadeingrediensene. Tilsett kyllingen og rør godt rundt. Mariner i 1 time, men best over natten hvis du kan. Stol på meg!!

Fjern kyllingen fra marinaden og spyd den (skal være omtrentlig ¾ full). Legg på et brett eller en tallerken som kan dekkes, eller gjør deg klar til å lage mat med en gang!

Tilsett peanøttsaus-ingrediensene i en liten kjele, varm gjennom og bland med en visp. Ferdig!

Stek kyllingen på en rykende varm grill. bør være noen minutter per side. Server med peanøttsaus, lime, koriander, hakkede peanøtter...og øl...Du kommer til å elske det!!

Oppskrift av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen