Pumpet røkt Tyrkia Oppskrift
Vi har gjort denne pumpet røkt kalkunoppskriften mange ganger. Slik gjør vi det: Lag opp en konsentrert blanding og pumpe kalkunen med en pumpende nål. Jeg røyker kalkunbrystet ned og pumper alltid kalkunbrystet fra fronten under huden ved nakken, og fra ryggen igjen, kommer inn under huden og dypt inn i brystkjøttet. Jeg gjør det samme på baksiden av lårene.
Ingredients
En kalkun på 12 til 16 pund (bruk kun kalkuner som ikke er tilsatt noe)
For pumpen:
8 Oz mild vin
4 Oz vann
4 oz smør eller margarin
(1⅝ Oz) eller 4 og ½ ss kalkunkrydder
2 ts kjøttkur (dette er minimumsmengden ikke kortslutt)
Preparation
Kok opp alle pumpeingrediensene nesten.
Rør kraftig mens du fyller pumpenålen (smøret vil flyte). Du kan ha noen som rører mens du suger valpen full.
Pump alle de ovennevnte ingrediensene inn i kalkunen.
Røyk ved en temp. på minst 220ºF (104.4°C) i 6 til 8 timer.
Røkt kalkun med brystet ned.