Røkt Baconpakket kylling Brystoppskrift
Denne deilige oppskriften er perfekt for baconelskere! Saftig kyllingbryst fylt med skinke og ost, deretter pakket inn i bacon og røkt i 2,5-2,75 timer med favorittvedet ditt, og skaper en perfekt balanse av smaker som lar deg ønske mer.
Ingredients
1 skinn- og benfri kyllingbryst
10 skiver bacon
4 skiver smørbrødskinke med lite salt
4 skiver provolone ost
Preparation
Skjær kyllingbrystet i 4 skiver. Det vil si 4 skiver per hele kyllingbryst. (2 skiver per halvdel av brystet.)
Bank kyllingskivene i tynnere biter
Ta nå 4 skiver bacon og legg dem side ved side
Ta et femte stykke bacon og legg det på tvers av de fire strimlene i midten
Deretter er det bare å legge tingene på toppen av baconet. Dette er rekkefølgen som alt er lagt i lag: en skive kylling, en skive skinke, en skive ost, en skive kylling, en skive skinke og en skive ost.
Rull kylling, skinke og ost sammen så godt du kan. Jeg vet at det kommer til å se ut som det ikke vil rulle opp riktig, men det ruller seg godt nok opp.
Bind sammen rullen med de 4 baconbitene og tannpirkerne. Når det er gjort, ta kryssstykket av bacon og dra det opp og over begge ender av rullen og tannpirker det også.
Røyking:
Varm opp Bradley i minst 30 minutter.
Sett varmeglideren ¾ vei til høyre.
Bruk 4 pucker av favorittveden din (jeg brukte lønn denne gangen) og røyk ca. 2½ til 2¾ timer. Den skal røykes/kokes til da. Vi har prøvd 8, deretter 6 og deretter 3 pucker med røyk. Vi føler at 4 pucker ville være riktig mengde som ville gi deg en god balanse av smaker, uten å overdrive resten av varene.