Smoked BBQ Chicken Thighs

Røkt BBQ Kyllinglår Oppskrift



Kyllinglår gjør det ideelle kyllingskåret for røykeren: bein-in, hud-on. Denne røkt BBQ kyllinglår har en smørete saltlake og en krydret gni, røkt til perfeksjon med hickory tre.

Ingredients

12-14 Kyllinglår

1 kopp av din favoritt BBQ saus

½ pund smør

For saltlake:

4 kopper vann

¼ kopp kosher salt

3 ss brunt sukker

1 ss sort pepper

For Rub:

¼ kopp kosher salt

⅓ kopp brunt sukker

2 ss paprika

2 ss hvitløkspulver

2 ss tørket persille

1 ss sort pepper

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory

Preparation

Løs sammen ingrediensene til saltlaken.

Senk kyllinglår i saltlake og la stå tildekket i kjøleskapet over natten, eller minimum 4 timer.

Fjern fra saltlake, skyll og tørk.

Bland sammen ingrediensene for gni.

Dekk kyllingen jevnt med gni.

Forvarm røykeren til 225 °F med Bradley Hickory Flavour Bisquettes.

Smelt ½ lb smør, og tilsett gjenværende rub i en aluminiumsbakebolle.

Legg kyllingen i smørbadet og røyk i 1½ time.

Fjern kyllingen fra smørbadet.

Tørk med BBQ-saus og røyk direkte på røykstativet (Bradley Magic Mats anbefales for å unngå å feste seg) i ytterligere 30-45 minutter eller til en indre temperatur på 165°F er nådd.

Server lun med ekstra BBQ-saus.

Oppskrift av: Lena Clayton