Smoked BBQ Chicken Wings Recipe

Røkt BBQ Kyllingvinger Oppskrift



For å tilberede denne røkt BBQ Chicken Wings -oppskriften, kan du bruke treverket ditt. Hemmeligheten her for å bruke BBQ -sausen i den siste timen med røyking. En jevn temperatur på 275 F vil gjøre dem sprø.

Ingredients

2 pund kyllingvinger

1 ss malt chipotlepulver

1 ss paprika

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ts sort pepper

1 ts salt

2 ss brunt sukker

1 kopp BBQ saus

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Om ønskelig kan du skjære hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast vingespissen og legg de andre delene i en stor bolle.

Bland sammen chipotlepulver, paprika, hvitløkspulver, løkpulver, sort pepper, salt og brunt sukker. Kast vingene i krydderne slik at de er jevnt belagt.

Sett opp røykeren for 275°F med Bradley Flavour Bisquettes.

Legg de krydrede vingene på røykstativ og røyk i ca 2 timer.

Kast vingene i BBQ-sausen og legg tilbake på røykeristene. Røyk i en time til, eller til den er gjennomstekt og skinnet sprøtt.

Fjern vingene fra røykeren og server.