Røkt chili Kyllingbitt Oppskrift
Chili -kylling er en veldig populær rett og har en rekke preparater. Denne versjonen har den perfekte balansen mellom søte og krydret krydder. Følg instruksjonene og lær hvordan du lager det i noen få trinn. For røyking brukte vi Hickory Wood, og det fungerte helt fint.
Ingredients
4-5 kyllingbryst
For gni:
¼ kopp brunt sukker
1½ ss kosher salt
½ ss paprika
1 ts kajennepepper
½ ts sort pepper
1 ts chiliflak
Bradley Flavor Bisquettes - Hickory
Preparation
Forvarm røykeren til 225 °F med Hickory Bisquettes.
Kube kyllingbryst.
Bland sammen ingrediensene for gni.
Kast kyllingen i rub og legg i aluminiumsstekebrett.
Røyk i 1-2 timer (avhengig av størrelsen på kyllingen i terninger) til en indre temperatur på 165 °F er nådd.
Av: Lena Clayton.