Chili Chicken Bites

Røkt chili Kyllingbitt Oppskrift



Chili -kylling er en veldig populær rett og har en rekke preparater. Denne versjonen har den perfekte balansen mellom søte og krydret krydder. Følg instruksjonene og lær hvordan du lager det i noen få trinn. For røyking brukte vi Hickory Wood, og det fungerte helt fint.

Ingredients

4-5 kyllingbryst

For gni:

¼ kopp brunt sukker

1½ ss kosher salt

½ ss paprika

1 ts kajennepepper

½ ts sort pepper

1 ts chiliflak

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory

Preparation

Forvarm røykeren til 225 °F med Hickory Bisquettes.

Kube kyllingbryst.

Bland sammen ingrediensene for gni.

Kast kyllingen i rub og legg i aluminiumsstekebrett.

Røyk i 1-2 timer (avhengig av størrelsen på kyllingen i terninger) til en indre temperatur på 165 °F er nådd.

Av: Lena Clayton.