Smoked Chili and Lime Turkey Wings

Røkt chili kalk Tyrkia vinger Oppskrift



Lei av kyllingvinger? Prøv disse røkt chili kalk kalkunvingene oppskrift på en forandring. Røyk dem med valg av tre. Når du er klar, klemmer limesaft over hele vingene og serverer.

Ingredients

8 Tyrkia-vingeporsjoner

3 ss chilipulver

1 ss hvitt sukker

1 ts salt

1 ts hvitløkspulver

½ ts kajennepepper

2 lime

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

I en bolle blander du sammen chilipulver, hvitt sukker, salt, hvitløkspulver og kajennepepper.

Kast kalkunvingedelene i krydderblandingen til de er belagt, og legg dem på røykstativet.

Sett røykeovnen til 275°F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes.

Plasser kalkunvingene i røykemaskinen og kok til den indre temperaturen når 170 °F, ca. 2 timer.

Ta vingene ut av røykeren og press limesaft over hele vingene og server.

Oppskrift av: Steve Cylka