Smoked Enchilada Skillet Recipe

Røkt Enchilada Skilletoppskrift



Gjør deg klar til å nyte de munnvannende smakene til disse røkt kylling -enchiladas. Møre strimlet kylling krydret med kosmos tørr gni og glasert med kosmos ribglasur, pakket inn i varme tortillaer og kvalt i grønn enchiladasaus og smeltet ost, disse enchiladasene er en fiesta av deilighet som vil etterlate deg sug mer med hver bit.

Ingredients

1½ kopper strimlet kylling (kokt)

2 kopper grønn enchiladasaus

10 Mais- eller meltortillas

2½ kopper strimlet meksikansk fireostblanding

½ kopp rødløk i terninger

4 ss hakket koriander

Kosmos Dry Rub (Dirty Bird)

Kosmos Rib Glaze (Cherry Apple Habanero)

    Utstyr som brukes:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker sammenleggbart bord

    Bradley Smoker non-stick silikonmatter

    Bradley Smoker verktøy

    Thermoworks timestick trio

    Thermoworks thermapen en

    Bradley Smoker Innstilling:

    Koketid: 120 minutter

    Temp: 251ºF (121.7°C)

    Tre: Øl

    Røyketid: 60 minutter

    Total koketid: 160 minutter

    Preparation

    Still inn Bradley Smoker til de oppførte innstillingene.

    Sett kyllingbrystet på et skjærebrett og krydre med Kosmos dry rub. Deretter bruker du Kosmos ribbeglasur og belegg begge sider av kyllingen. Dette vil bidra til å holde kyllingen fuktig på innsiden mens den tilberedes. Hvis du vil legge en klype mer av ruben på toppen av glasuren, kan du.

    Plasser kyllingen i Bradley Smoker i ca. 120 minutter eller til den indre temperaturen til kyllingen når 165 grader.ºF (73.9°C). Jeg bruker Thermoworks Instant Read-termometer for å sikre at innsiden av kyllingen er ferdigstekt. Fjern kyllingen fra røykeovnen og sett til side mens du forbereder.

    Bruk en kniv eller grønnsakshakker, skjær rødløken i små biter. Deretter skjærer du kyllingbrystet i små biter.

    På tide å varme opp tortillaene - Bruk en våt klut og plasser tortillaene i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Dette vil bidra til at tortillaene ikke rives fra hverandre når du ruller dem.

    Bygg Enchiladas - bruk den oppvarmede tortillaen og legg følgende i tortillakyllingen, løken, osten og rotelen. Rull til en halvtett rull og fyll jerngryta full av enchiladas.

    Dekk enchiladaene med ost og enchiladasaus. Hvis du har rester av løk, rotel eller ost, legg gjerne på toppen av enchiladaene.

    Skru Bradley Smoker-temperaturen opp til 320ºF (160°C). Sett gryten i røykemaskinen og stek i 20 minutter eller til osten er helt smeltet gjennom.

    Ta ut av røykeren og la avkjøles i ca 5 minutter. Topp med rømme, salsa og nyt!

    Oppskrift av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa