Smoked Flattened Duck Recipe

Røkt Flatte and Oppskrift



Denne røkt flate andoppskriften fungerer for enhver småfugl. Flating er en god måte å gå med dem på. Forsikre deg om at ande rumper med preening kjertel er fjernet.

Prøv einerbær i stedet for Allspice, og det er også mulig å injisere brystene med eplejuice. Jeg serverer det vanligvis kaldt med kjeks og ost, men jeg legger ost og kjeks ut for å vise frem fuglene au naturlig først. Så hud dem og skiver brystet. Bena og lårene er de beste!

Ingredients

4 til 6 hele stokkand - skinn på

4 Qt vann

⅔ Cup Morton's Tender Quick

⅓ kopp salt

1 kopp brunt sukker

1 ts hele pepperkorn

1 ts hel allehånde

½ ts hvitløkspulver

4 laurbærblader

Preparation

Forbered ender:

Med en tagget kniv, eller liten sag, delt plukkede ender nedover ryggraden.

Åpne ender og flat ut.

Bruk en stiv børste, skrubb innsiden, og skyll deretter rent.

Saltlake:

Bland ingrediensene med 1 liter vann og kok opp

La småkoke i 15 minutter.

Sil, og avkjøl deretter saltlake i kjøleskapet.

Bland saltlake med resterende 3 liter vann.

Bløtlegg ender dekket i saltlake i 3 dager.

Fjern fra saltlake og skyll i kaldt vann.

Mens du varmer opp røyker, hold ender ved romtemperatur i 1 time, og tørk deretter.

Røyk:

Plasser ender på røykstativ, skinn opp.

120 °F - 3 timer, ingen røyk, ventilen 100 % åpen.

140°F - 5 timer, kirsebær- eller eplerøyk, ventil 50 % åpen.

160°F - ventil 25% åpen, til brysttemperaturen er 150°F.