Røkt Fylte kyllinglår Oppskrift
Vel, dette er spennende! Jeg er en av de nye bloggerne for Bradley -røykere, og jeg kunne ikke være lykkeligere. Jeg husker fremdeles dagen, for flere år siden, da jeg kjøpte min første Bradley -røyker.
Det var den 4 rack digitale røykeren, og wow, åpnet det noen gang for matlagingsalternativer for meg. Selv om det å elske den klassiske BBQ, blir det å bli kreative og prøve nye ting for å røyke meg. Jeg gleder meg til å dele noen av disse kreasjonene med deg!
Så enkelt som det: alt er bedre med bacon
Benløse, hudløse kyllinglår er perfekte for fylling. De lager deilige små bunter som allerede er porsjonsstore! Bedre ennå hvis du pakker dem med bacon fordi, vel, dets bacon, og alt er bedre med bacon.
Seriøst gir baconet imidlertid noe nødvendig fett for å holde kyllingen lår fin og fuktig. Selv om det er mange forskjellige utstoppingsalternativer å velge mellom, vil du her finne tre fyllingsoppskrifter som fungerer bra, mens du gir smaker.
Prøv noen av disse, eller bli kreativ og lag din egen fylling. Mulighetene er endeløse.
Ingredients
Røkt fylte kyllinglår:
8 Benfri, skinnfri, kyllinglår
4 tykke skiver eller åtte tynne skiver bacon
BBQ saus og hyssing
I tillegg er det bare å velge ett av stappeforslagene nedenfor
Soppfyll:
2 ss smør
8 oz sopp, finhakket
1 løk
2 fedd hvitløk, finhakket
½ kopp hakket persille
Salt og pepper etter smak
Chorizo og Monterey Jack Stuffing:
1 ss olivenolje
½ pund chorizokjøtt
1 Jalapenopepper, frøsådd og finhakket
¼ rødløk
1 fedd hvitløk, i terninger
1 kopp Monterey jack ost, revet
Soltørket tomat og mozzarellafyll:
4-6 soltørkede tomater, hakket
2 ss persille
1 fedd hvitløk og tre sjalottløk, finhakket
½ ts salt
1 kopp mozzarellaost, revet
Preparation
Kyllinglår:
Varm Bradley Smoker til 250ºF ved å bruke trebisketter etter eget valg (hickory, eple, Jim Beam, alle fungerer bra med denne oppskriften).
Hvis du bruker tykt bacon, skjær hver skive i to. Ellers, hvis du bruker tynne/normale skiver, la dem være hele.
Legg en stripe bacon og et kyllinglår på et skjærebrett. Bare en beskjeden mengde fyll i midten av kyllinglåret vil være nok.
Til slutt vikler du kyllinglåret og baconet rundt fyllet og binder det med litt hyssing.
Røyk ved å bruke valgfritt tre (hickory), ved 250ºF i 2 til 2½ time. Innvendig temperatur i kjøttet skal være 165ºF.
Pensle med BBQ-saus før servering.
Soppfyll:
Tilbered fyllet ved å smelte smøret i en kjele.
Tilsett deretter løk, sopp og hvitløk.
Stek til løken er mør.
Etter det, tilsett persille, salt og pepper og kok ytterligere noen minutter.
Fjern soppfarsen fra varmen og la den avkjøles til romtemperatur.
Chorizo og Monterey Jack Stuffing:
Varm oljen i en panne, og tilsett deretter hvitløk, chorizosalat, løk og jalapeno. Kok til grønnsakene er møre og chorizoen er kokt i ca. 6-8 minutter.
Ta romtemperatur og rør inn Monterey jack-osten.
Soltørket tomat og mozzarellafyll:
Bare bland alle ingrediensene sammen til de er godt blandet.