Røkt harissa og brunt sukker Kyllingvinger Oppskrift
Røkt harissa og brunt sukker kyllingvinger
Krydret, klissete vinger er de beste! For flere vingeoppskrifter, prøv krydret Berbere -vinger, marokkanske krydret vinger. eller karri kyllingvinger med myntyoghurt dukkert og røkt bøffelvinger.
Bare ha mange servietter rundt.
Ingredients
2 pund kyllingvinger
2 ss harissa pasta
2 ss brunt sukker
1 ts hvitløkspulver
1 ts salt
Bradley Wood Bisquettes
Preparation
Om ønskelig kan du skjære hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast vingespissen og legg de andre delene i en stor bolle.
Bland sammen harissa-pastaen med brunt sukker, hvitløkspulver og salt i en bolle. Kast vingene i blandingen, så de er jevnt belagt.
Sett opp røykeovnen for 250°F med valgfrie trebisketter.
Legg vinger på røykstativ (eller på en Magic Mat non-stick matte på stativene) og røyk i ca. 2 – 2 ½ time, eller til de er gjennomstekt.
Fjern vingene fra røykeren og server.