chicken wings on a platter

Røkt harissa og brunt sukker Kyllingvinger Oppskrift



Røkt harissa og brunt sukker kyllingvinger
Krydret, klissete vinger er de beste! For flere vingeoppskrifter, prøv krydret Berbere -vinger, marokkanske krydret vinger. eller karri kyllingvinger med myntyoghurt dukkert og røkt bøffelvinger.

Bare ha mange servietter rundt.

Ingredients

2 pund kyllingvinger

2 ss harissa pasta

2 ss brunt sukker

1 ts hvitløkspulver

1 ts salt

Bradley Wood Bisquettes

Preparation

Om ønskelig kan du skjære hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast vingespissen og legg de andre delene i en stor bolle.

Bland sammen harissa-pastaen med brunt sukker, hvitløkspulver og salt i en bolle. Kast vingene i blandingen, så de er jevnt belagt.

Sett opp røykeovnen for 250°F med valgfrie trebisketter.

Legg vinger på røykstativ (eller på en Magic Mat non-stick matte på stativene) og røyk i ca. 2 – 2 ½ time, eller til de er gjennomstekt.

Fjern vingene fra røykeren og server.