Røkt Hele vaktel Oppskrift
Imponer middagsgjestene dine med vår røkt hele vakteloppskriften! Møre, saftig vaktel er tilført røykfylt smak som resulterer i en tallerken som er både elegant og full av dristig, velsmakende smak.
Ingredients
4 store vaktel - delt ved brystet
1 sitron - delt i kvarte
8 - 12 skiver bacon
Svart kvernet pepper (nykvernet foretrekkes).
Kjøkkengarn (også kjent som slaktergarn)
Tannpirkere
Preparation
Begynn med 4 vaktel i fin størrelse på brystet, krydret med litt sort pepper.
Mens røykeren forvarmes til 220°F, plasser en sitronkvart inne i hvert brysthule, brett og bind med hyssing.
Pakk inn bacon og fest bacon med tannpirkere. Sett inn i røykeovnen ved 220°F med en slags røyk!
Røyk/kok i 3 timer; bruke røyk på heltid.
La hvile i 15 minutter. Fjern tannpirkere, hyssing og sitron før servering.