Smoked Whole Quail Recipe

Røkt Hele vaktel Oppskrift



Imponer middagsgjestene dine med vår røkt hele vakteloppskriften! Møre, saftig vaktel er tilført røykfylt smak som resulterer i en tallerken som er både elegant og full av dristig, velsmakende smak.

Ingredients

4 store vaktel - delt ved brystet

1 sitron - delt i kvarte

8 - 12 skiver bacon

Svart kvernet pepper (nykvernet foretrekkes).

Kjøkkengarn (også kjent som slaktergarn)

Tannpirkere

Preparation

Begynn med 4 vaktel i fin størrelse på brystet, krydret med litt sort pepper.
Mens røykeren forvarmes til 220°F, plasser en sitronkvart inne i hvert brysthule, brett og bind med hyssing.

Pakk inn bacon og fest bacon med tannpirkere. Sett inn i røykeovnen ved 220°F med en slags røyk!

Røyk/kok i 3 timer; bruke røyk på heltid.

La hvile i 15 minutter. Fjern tannpirkere, hyssing og sitron før servering.