Røkt honning krydret Kyllingvinger Oppskrift
Gjør deg klar til å nyte de ultimate fingerlikkende kyllingvingene som sprenger av smak. Disse perfekt røkte vingene er belagt i en pirrende gni med kinesisk 5 krydder og paprika, og deretter avsluttet med en munnvannende varmsausglasur laget med en kombinasjon av varm saus, fransk dressing, honning og krydder. Server dem sammen med en kremet blåmuggost og friske grønnsaker for en pirrende forrett eller hovedrett.
Ingredients
2 dusin kyllingvinger
Matolje
125 ml (½ c) varm saus
125 ml (½ c) Fransk dressing
45 ml (3 ss) honning
15 Ml (1 ss) knust rød pepper
3 ml (½ ts) kajennepepper
3 ml (½ ts) grovkvernet pepper
Gni:
30 ml (2 ss) salt
30 Ml (2 ss) kinesisk 5 krydder - like deler fennikel, kanel, ingefær, stjerneanis og anispepper
30 ml (2 ss) sukker
15 ml (1 ss) paprika
15 ml (1 ss) hvitløkssalt
10 ml (2 ts) kajennepepper
10 ml (2 ts) malt svart pepper
5 ml (1 ts) hvitløkspulver
Preparation
Minst 2 timer før servering, bland sammen gnideingredienser og masser inn til vinger. Legg i plastfolie/pose og avkjøl. Fjern vingene fra kjøleskapet og la stå i 30 minutter.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 100°C (220°F). Plasser vinger på oljede røykstativ og bruk Hickory-smaksbisketter røyk/kok i ca 2 timer.
Mens vingene ryker, kombinerer du varm saus, fransk dressing, honning, pepperflak, cayenne og sort pepper sammen i en kjele. La det småkoke på komfyren, rør av og til. Fjern fra varme.
Å servere:
Fjern vingene fra røykemaskinen når de er kokt og bland med varm saus. Server med blåmuggostdip og friske grønnsaker.