Røkt Italiano kyllinghalvdel Oppskrift
Nyt den deilige smaken av våre røkte italiensk kyllinghalvdeler, tilført aromatiske italienske urter og krydder, for en munnvannende kulinarisk opplevelse.
Ingredients
1½ Kg (3 lb) stekekylling delt i to
750 Ml (3 c) italiensk dressing
Gni:
125 ml (½ c) paprika
45 Ml (3 ss) grovt salt
30 Ml (2 ss) grovkvernet sort pepper
30 ml (2 ss) tørket basilikum
15 Ml (1 ss) tørket timian
15 Ml (1 ss) tørket oregano
30 ml (2 ss) hvitløkspulver
15 Ml (1 ss) tørr sennep
15 Ml (1 ss) løkpulver
10 ml (2 ts) kajennepepper
Preparation
Skyll kyllinghalvdelene og tørk. Krydre med gni på begge sider og la stå i minst en time.
Legg kyllinghalvdelene i en plastpose med 500 ml (2 c) italiensk dressing og avkjøl natten over.
Ta ut av kjøleskapet og la stå i romtemperatur i 20 minutter.
Kast den resterende marinaden.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).
Røyk/kok kyllingen ved å bruke spesialblandingssmak i ca. 3 timer.
Strø kyllingen med de resterende 250 ml (1 c) italiensk dressing den siste timen.
Bruk et kjøtttermometer for å være sikker på at kyllingen er stekt.
Å servere:
Server med en pastarett med tomatsaus og slengt grønt.