Smoked Italiano chicken halves recipe

Røkt Italiano kyllinghalvdel Oppskrift



Nyt den deilige smaken av våre røkte italiensk kyllinghalvdeler, tilført aromatiske italienske urter og krydder, for en munnvannende kulinarisk opplevelse.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) stekekylling delt i to

750 Ml (3 c) italiensk dressing

Gni:

125 ml (½ c) paprika

45 Ml (3 ss) grovt salt

30 Ml (2 ss) grovkvernet sort pepper

30 ml (2 ss) tørket basilikum

15 Ml (1 ss) tørket timian

15 Ml (1 ss) tørket oregano

30 ml (2 ss) hvitløkspulver

15 Ml (1 ss) tørr sennep

15 Ml (1 ss) løkpulver

10 ml (2 ts) kajennepepper

Preparation

Skyll kyllinghalvdelene og tørk. Krydre med gni på begge sider og la stå i minst en time.

Legg kyllinghalvdelene i en plastpose med 500 ml (2 c) italiensk dressing og avkjøl natten over.

Ta ut av kjøleskapet og la stå i romtemperatur i 20 minutter.

Kast den resterende marinaden.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Røyk/kok kyllingen ved å bruke spesialblandingssmak i ca. 3 timer.

Strø kyllingen med de resterende 250 ml (1 c) italiensk dressing den siste timen.

Bruk et kjøtttermometer for å være sikker på at kyllingen er stekt.

Å servere:

Server med en pastarett med tomatsaus og slengt grønt.