Smoked Italian Chicken Wings Recipe

Røkt Italiensk kylling Vinger oppskrift



Sage, Oregano og Basil gir et italiensk hint til disse røkt kyllingvingene. Forbered gni, gni dem sjenerøst og legg dem i røykeren. Premium Sage eller Apple Bisquettes vil fungere bra.

Ingredients

3 Lb kyllingvinger

For Ruben:

¼ kopp brunt sukker

2 ss kosher salt

2 ts paprika

½ ts sort pepper

1 ts granulert eller dehydrert hvitløk

1 ts tørket oregano

1 ts tørket basilikum

Bradley Smoker Premium Sage Bisquettes eller Bradley Apple Flavor Bisquettes

Preparation

Bland sammen alle ingrediensene til ruben.

Kast kyllingvinger i rub og belegg vingene jevnt.

Plasser vingene på et røykstativ. Bruk Bradley Smoker Magic Mats for å redusere søl.

Røkte vinger ved 225°F med Bradley Premium Sage Bisquettes eller Bradley

Epleflavor Bisquettes, til en indre temperatur på 165 °F (74 °C) er nådd.

Oppskrift av: Lena Clayton