Røkt Italiensk kylling Vinger oppskrift
Sage, Oregano og Basil gir et italiensk hint til disse røkt kyllingvingene. Forbered gni, gni dem sjenerøst og legg dem i røykeren. Premium Sage eller Apple Bisquettes vil fungere bra.
Ingredients
3 Lb kyllingvinger
For Ruben:
¼ kopp brunt sukker
2 ss kosher salt
2 ts paprika
½ ts sort pepper
1 ts granulert eller dehydrert hvitløk
1 ts tørket oregano
1 ts tørket basilikum
Bradley Smoker Premium Sage Bisquettes eller Bradley Apple Flavor Bisquettes
Preparation
Bland sammen alle ingrediensene til ruben.
Kast kyllingvinger i rub og belegg vingene jevnt.
Plasser vingene på et røykstativ. Bruk Bradley Smoker Magic Mats for å redusere søl.
Røkte vinger ved 225°F med Bradley Premium Sage Bisquettes eller Bradley
Epleflavor Bisquettes, til en indre temperatur på 165 °F (74 °C) er nådd.
Oppskrift av: Lena Clayton