Smoked Jalapeño Chicken Thighs Recipe

Røkt Jalapeño Kyllinglår OppskriftDenne røkt Jalapeno kyllinglåroppskriften kombinerer røkt kylling, bacon, jalapeno, skinke og ost. Et velsmakende kutt av kjøtt, kyllinglår er perfekte for røykeren. Du kan vurdere disse buntene som litt vanskelige å lage. Følg imidlertid instruksjonene, og all innsats vil lønne seg.

Ingredients

16 baconskiver (ca 1 pund)

8 store skinn-på benfrie kyllinglår

Grovt salt og nykvernet sort pepper

8 ss dijonsennep

16 dill sylteagurk skiver

2 Jalapeño chili - tynne skiver i runder

4 unser cheddarost - revet

4 unser kokt skinke i skiver - i skiver

Slaktersnor

Bradley Flavor Bisquettes - Mesquite

Preparation

På et skjærebrett, lag et kryss fra 2 stykker bacon; legg det vinkelrette stykket ned først. Plasser et utbenet kyllinglår på skjæringspunktet mellom baconet, med skinnsiden ned. Krydre låret med salt og pepper, og smør deretter med sennep (ca. 1 ss). Legg 2 pickles midt på låret og topp med jalapeños, ost og skinke.

Ta sidene av kyllinglåret opp over påleggene for å lage en pen bunt. Snu bunten forsiktig, slik at den er med skinnsiden opp (fortsatt plassert i skjæringspunktet mellom baconet). Før endene av baconet opp (vinkelrett stykke først) for å pakke inn låret. Sett et 18-tommers stykke slaktersnor under kyllingbunten, parallelt med kanten av arbeidsflaten. Knyt snoren som om kyllingen var en pakke (det er det!). Klipp de overflødige endene av strengen med en saks.

Sett opp Bradley Smoker og forvarm til 250 °F. Jeg liker å røyke kyllingen med mesquite.

Legg kyllinglårene med skinnsiden opp på stålristene. Røyk dem til utsiden og baconet er brunet, osten er smeltet og temperaturen i midten når 165 °F på et øyeblikkelig avlest termometer. Det tar ca 1 til 1½ time. Klipp av strengene og fjern dem før servering.

Oppskrift av: Steven Raichlen

Foto med tillatelse av Richard Dallett