Smoked Turkey Shepherd's Pie Recipe

Røkt Tyrkia Shepherd's Pie Oppskrift



Jeg er en stor fan av Shepherd's Pie. Så jeg bestemte meg for å prøve denne røkt Tyrkia Shepherds kakeoppskrift. Det er komfortmat på sitt beste! Dette er en fantastisk variasjon ved å bruke et hickory røkt kalkunbryst. Du kan erstatte kylling for kalkunen.

Dette er også en god idé å bruke rester fra din tidligere røyking. For eksempel kan du bruke det mørke kjøttet fra en kylling du hadde røkt, eller hvilken som helst rester av kylling eller kalkun.

Dette gjør et komplett Thanksgiving -måltid i en skive!

Ingredients

1+ Lb terninger hickory røkt kalkunbryst

1 løk, hakket og sautert

1 boks grønne bønner, drenert (14,5 unse)

2 bokser kondensert krem med soppsuppe (10,75 unse)

2 bokser sopp, med væske (4 unse)

1 pk komfyrstopp, kalkun eller kylling (eller bruk rester av fyll)

12 unser revet cheddarost (Costco meksikansk blanding)

8 kopper potetmos

Preparation

Forvarm Pellet Smoker-Grill eller ovn til 350º F (175ºC)

Fordel fyllet i et jevnt lag på bunnen av en 9×13 tommers bakebolle

Topp med lag av terninger røkt kalkun

Topp med sautert løk og et lag grønne bønner

Bland hermetisert sopp, med væske, og krem av soppsuppe

Hell blandet krem med soppsuppe over løk-/grønnbønnelaget

Strø gryten med halvparten av revet cheddarost

Bland gjenværende revet cheddarost og potetmos

Topp gryten med potetmosen

Prikk potetmosen med noen smørklatter

Stek i 45 til 70 minutter til de er gjennomvarme og bobler

Hvil Røkt Kalkun Shepherd's Pie-gryte i 15 minutter før servering