Røkt Tyrkia Shepherd's Pie Oppskrift
Jeg er en stor fan av Shepherd's Pie. Så jeg bestemte meg for å prøve denne røkt Tyrkia Shepherds kakeoppskrift. Det er komfortmat på sitt beste! Dette er en fantastisk variasjon ved å bruke et hickory røkt kalkunbryst. Du kan erstatte kylling for kalkunen.
Dette er også en god idé å bruke rester fra din tidligere røyking. For eksempel kan du bruke det mørke kjøttet fra en kylling du hadde røkt, eller hvilken som helst rester av kylling eller kalkun.
Dette gjør et komplett Thanksgiving -måltid i en skive!
Ingredients
1+ Lb terninger hickory røkt kalkunbryst
1 løk, hakket og sautert
1 boks grønne bønner, drenert (14,5 unse)
2 bokser kondensert krem med soppsuppe (10,75 unse)
2 bokser sopp, med væske (4 unse)
1 pk komfyrstopp, kalkun eller kylling (eller bruk rester av fyll)
12 unser revet cheddarost (Costco meksikansk blanding)
8 kopper potetmos
Preparation
Forvarm Pellet Smoker-Grill eller ovn til 350º F (175ºC)
Fordel fyllet i et jevnt lag på bunnen av en 9×13 tommers bakebolle
Topp med lag av terninger røkt kalkun
Topp med sautert løk og et lag grønne bønner
Bland hermetisert sopp, med væske, og krem av soppsuppe
Hell blandet krem med soppsuppe over løk-/grønnbønnelaget
Strø gryten med halvparten av revet cheddarost
Bland gjenværende revet cheddarost og potetmos
Topp gryten med potetmosen
Prikk potetmosen med noen smørklatter
Stek i 45 til 70 minutter til de er gjennomvarme og bobler
Hvil Røkt Kalkun Shepherd's Pie-gryte i 15 minutter før servering