Røkt kremet Jalapeno kylling Oppskrift
Denne utstoppede kyllingen gir deg søte hint av BBQ, kandiserte jalapenos og kremet honning. Denne kyllingen er røkt i smør ved hjelp av støpejern.
Ingredients
3 benfrie kyllingbryst
1/2 kopp meksikansk fireost
½ blokk kremost (romtemperatur)
2 ss kremet jalapeno honning
En halv krukke kandiserte jalapenos
¼ kopp BBQ saus
4 ss. smør
Krydder:
1 ss. røkt paprika
1 ts. chilipulver
1 ts. kajennepepper
En dash havsalt knust
En dash pepperkorn medley knust
1 ts. løkpulver
1 ts. Hvitløkspulver
1 ts. kvernet hvit pepper
Bruk en tom krydderbeholder tilsett disse ingrediensene ovenfor i en beholder og bland. Dette blir krydderet du bruker til å krydre innsiden av kyllingbrystet.
Innstillinger for røyker:
Tre: Hickory
Temperatur: 226 F
Røyktimer: 2 timer
Timer: 2 timer
Preparation
Slå på røykeren og still inn røykeren til de oppførte innstillingene.
Skjær hvert kyllingbryst i to (horisontalt). På denne måten kan du stappe hvert kyllingbryst.
Del ½ blokk med kremost i tredjedeler og fordel jevnt. Topp hver kremostpålegg med ca 1/3 av meksikansk fireost og kandiserte jalapenos.
Ved å bruke krydderblandingen lagde vi støv hvert kyllingbryst på toppen av kremosten/fireosten.
Legg det øverste stykket av kyllingbrystet oppå kremostblandingen og bruk bakegarn og bind to tråder rundt kyllingen for å unngå at de faller fra hverandre.
Krydre hver kylling med nyknust salt- og pepperkornmedley.
Sett i røykeovnen og still inn en timer på 60 minutter.
Trekk kyllingen ut av røykeovnen og legg den i en støpejernsgryte. Dette vil hjelpe kyllingen med å beholde fuktigheten i kjøttet og gi litt mer smak. Mens du trekker ut kjøttet, skru temperaturen opp til 320 F. Temperaturøkningen er fordi å legge til en jerngryte i P10-røykeren krever mer varme for å tilberede kyllingen i pannen inne i røykeren.
Mens du legger kyllingen i pannen; gni den kremete jalapenohonningen på utsiden av kyllingen. Tilsett ¼ kopp BBQ-saus, 4 ss smør i pannen og legg tilbake i røykeren til den indre temperaturen når 165 F.
Nyt!
Oppskrift av Moody Foodie Tulsa