Smoked Creamy Jalapeno Chicken Recipe

Røkt kremet Jalapeno kylling Oppskrift



Denne utstoppede kyllingen gir deg søte hint av BBQ, kandiserte jalapenos og kremet honning. Denne kyllingen er røkt i smør ved hjelp av støpejern.

Ingredients

3 benfrie kyllingbryst

1/2 kopp meksikansk fireost

½ blokk kremost (romtemperatur)

2 ss kremet jalapeno honning

En halv krukke kandiserte jalapenos

¼ kopp BBQ saus

4 ss. smør

Krydder:

1 ss. røkt paprika

1 ts. chilipulver

1 ts. kajennepepper

En dash havsalt knust

En dash pepperkorn medley knust

1 ts. løkpulver

1 ts. Hvitløkspulver

1 ts. kvernet hvit pepper

Bruk en tom krydderbeholder tilsett disse ingrediensene ovenfor i en beholder og bland. Dette blir krydderet du bruker til å krydre innsiden av kyllingbrystet.

Innstillinger for røyker:

Tre: Hickory

Temperatur: 226 F

Røyktimer: 2 timer

Timer: 2 timer

Preparation

Slå på røykeren og still inn røykeren til de oppførte innstillingene.

Skjær hvert kyllingbryst i to (horisontalt). På denne måten kan du stappe hvert kyllingbryst.

Del ½ blokk med kremost i tredjedeler og fordel jevnt. Topp hver kremostpålegg med ca 1/3 av meksikansk fireost og kandiserte jalapenos.

Ved å bruke krydderblandingen lagde vi støv hvert kyllingbryst på toppen av kremosten/fireosten.

Legg det øverste stykket av kyllingbrystet oppå kremostblandingen og bruk bakegarn og bind to tråder rundt kyllingen for å unngå at de faller fra hverandre.

Krydre hver kylling med nyknust salt- og pepperkornmedley.

Sett i røykeovnen og still inn en timer på 60 minutter.

Trekk kyllingen ut av røykeovnen og legg den i en støpejernsgryte. Dette vil hjelpe kyllingen med å beholde fuktigheten i kjøttet og gi litt mer smak. Mens du trekker ut kjøttet, skru temperaturen opp til 320 F. Temperaturøkningen er fordi å legge til en jerngryte i P10-røykeren krever mer varme for å tilberede kyllingen i pannen inne i røykeren.

Mens du legger kyllingen i pannen; gni den kremete jalapenohonningen på utsiden av kyllingen. Tilsett ¼ kopp BBQ-saus, 4 ss smør i pannen og legg tilbake i røykeren til den indre temperaturen når 165 F.

Nyt!

Oppskrift av Moody Foodie Tulsa