Røkt Kylling og cheddar Quesadilla -oppskrift
Veldig allsidig, du kan forberede tortilla -skjell på flere måter. Prøv dem grillet, på en Panini -press eller til og med på en enkel skillet. Perfekt å bruke de røkt kyllingrester.
Ingredients
4 Stor mel tortilla
2 kopper røkt kyllingkjøtt - i terninger
1 rød paprika - kjernet ut og i terninger
6 grønne løk - i skiver
2 kopper cheddarost
Preparation
Legg de 4 myke tortillaskjellene på et kakepapir.
Sett sammen quesadillaene ved å legge en fjerdedel av hver gjenværende ingrediens – kylling, rød pepper, grønn løk og cheddarost på halvparten av hvert tortillaskall. Brett hvert tortillaskall over påleggene og skape en halvmåneform.
Stekes i 375ºF ovn i ca 10 minutter, eller til tortillaskallet begynner å bli brunt og sprøtt.
Andre matlagingsmetoder:
Det er mange andre måter å tilberede quesadillas på.
Stekepanne – på middels høy varme, legg quesadillaen på pannen og stek i noen minutter. Vend quesadillaen og stek ytterligere noen minutter.
Panini Press – Sett paninipressen på middels høy varme. Legg så mange quesadillaer som får plass i paninipressen. Lukk lokket og stek i ca 5-7 minutter.
Grille – Sett grillen på middels høy varme, ca 400-450ºF. Legg quesadillaene på grillen og stek i ca 4-5 minutter på hver side, eller til paprika og løk er myk og grillrøyemerkene er synlige.