Smoked Chicken Quesadilla

Røkt Kylling og cheddar Quesadilla -oppskrift



Veldig allsidig, du kan forberede tortilla -skjell på flere måter. Prøv dem grillet, på en Panini -press eller til og med på en enkel skillet. Perfekt å bruke de røkt kyllingrester.

Ingredients

4 Stor mel tortilla

2 kopper røkt kyllingkjøtt - i terninger

1 rød paprika - kjernet ut og i terninger

6 grønne løk - i skiver

2 kopper cheddarost

Preparation

Legg de 4 myke tortillaskjellene på et kakepapir.

Sett sammen quesadillaene ved å legge en fjerdedel av hver gjenværende ingrediens – kylling, rød pepper, grønn løk og cheddarost på halvparten av hvert tortillaskall. Brett hvert tortillaskall over påleggene og skape en halvmåneform.

Stekes i 375ºF ovn i ca 10 minutter, eller til tortillaskallet begynner å bli brunt og sprøtt.

Andre matlagingsmetoder:

Det er mange andre måter å tilberede quesadillas på.

Stekepanne – på middels høy varme, legg quesadillaen på pannen og stek i noen minutter. Vend quesadillaen og stek ytterligere noen minutter.

Panini Press – Sett paninipressen på middels høy varme. Legg så mange quesadillaer som får plass i paninipressen. Lukk lokket og stek i ca 5-7 minutter.

Grille – Sett grillen på middels høy varme, ca 400-450ºF. Legg quesadillaene på grillen og stek i ca 4-5 minutter på hver side, eller til paprika og løk er myk og grillrøyemerkene er synlige.