Røkt Kylling Oppskrift og sidefruktsalatoppskrift
Prøv vår deilige røkt kylling sammenkoblet med en forfriskende fruktsalat vri for et tilfredsstillende og smakfullt måltid.
Ingredients
4 Ben-/skinnfrie kyllingbryst
Grønne for presentasjon
Gni:
15 Ml (1 ss) karripulver
3 Ml (½ ts) hver spisskummen, koriander og salt
Salat:
250 Ml (1 c) finhakket rødløk
90 Ml (⅓ c) flak kokosnøtt
90 ml (⅓ c) gule rosiner
250 ml (1 c) røde eller grønne druer uten frø
125 ml (½ c) majones
125 ml (½ c) vanlig yoghurt
30 ml (2 ss) flytende honning
8 Ml (½ ss) fersk sitronsaft
22 Ml (1½ ss) karripulver
60 Ml (¼ c) skivede mandler
Preparation
Bland sammen rub-ingrediensene og gni inn i kyllingbrystene.
Dekk til og avkjøl i minst to timer.
Ta kyllingbrystene ut av kjøleskapet og la stå i ca 30 minutter.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).
Røyk/kok kyllingbrystene med pecan-smaksbisquetter til de er ferdige i ca. 1 til 1-1/2 time, og sørg for å sjekke med et kjøtttermometer.
Å servere:
Skjær kyllingen i passe store biter og legg i en stor bolle med løk, kokos og rosiner.
Bland sammen majones, yoghurt, honning, sitronsaft og karri i en liten bolle.
Tilsett dressingblandingen til kyllingen og avkjøl i minst en time.
Rett før servering tilsett druene og mandlene i salaten. Server på en seng med grønt.