Smoked Chicken Recipe and Side Fruit Salad

Røkt Kylling Oppskrift og sidefruktsalatoppskrift



Prøv vår deilige røkt kylling sammenkoblet med en forfriskende fruktsalat vri for et tilfredsstillende og smakfullt måltid.

Ingredients

4 Ben-/skinnfrie kyllingbryst

Grønne for presentasjon

Gni:

15 Ml (1 ss) karripulver

3 Ml (½ ts) hver spisskummen, koriander og salt

Salat:

250 Ml (1 c) finhakket rødløk

90 Ml (⅓ c) flak kokosnøtt

90 ml (⅓ c) gule rosiner

250 ml (1 c) røde eller grønne druer uten frø

125 ml (½ c) majones

125 ml (½ c) vanlig yoghurt

30 ml (2 ss) flytende honning

8 Ml (½ ss) fersk sitronsaft

22 Ml (1½ ss) karripulver

60 Ml (¼ c) skivede mandler

Preparation

Bland sammen rub-ingrediensene og gni inn i kyllingbrystene.

Dekk til og avkjøl i minst to timer.

Ta kyllingbrystene ut av kjøleskapet og la stå i ca 30 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Røyk/kok kyllingbrystene med pecan-smaksbisquetter til de er ferdige i ca. 1 til 1-1/2 time, og sørg for å sjekke med et kjøtttermometer.

Å servere:

Skjær kyllingen i passe store biter og legg i en stor bolle med løk, kokos og rosiner.

Bland sammen majones, yoghurt, honning, sitronsaft og karri i en liten bolle.

Tilsett dressingblandingen til kyllingen og avkjøl i minst en time.

Rett før servering tilsett druene og mandlene i salaten. Server på en seng med grønt.