Smoked Chicken and Portobello Mushrooms Recipe

Smoked Chicken and Portabello Mushrooms Recipe



Opplev en velsmakende glede med vår røkt kylling- og Portobello -soppoppskrift.

Ingredients

4 beinfrie/skinnfrie kyllingbrysthalvdeler

2 Portabellosopper

30 ml (2 ss) olivenolje

10 Ml (2 ts) hvert hvitløkspulver, løkpulver, tørket basilikum

1 ml (¼ ts) malt svart pepper

Preparation

Pensle kyllingbryst og sopp med olivenolje.

Bland sammen hvitløkspulver, løkpulver, tørket basilikum og sort pepper og dryss over kyllingbryst.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Plasser kyllingbrystene på røykstativ og bruk pecan-smaksbisquetter røyk/kok i ca. 40 minutter.

Legg soppen i røykemaskinen sammen med kyllingen og røyk/kok i ytterligere 40 til 60 minutter og sørg for at kyllingbrystene er stekt.

Å servere:

Surr en hakket middels stor zucchini i 15 ml (1 ss) olivenolje i ca. 5 minutter.

Tilsett 2 eller 3 fedd hakket hvitløk, 6 halverte cherrytomater, 125 ml (½ c) hakket løk, 60 ml (¼ c) hakket fersk basilikum og fres i ytterligere 3 minutter.

Server med kyllingen, oppskåret sopp og dryss over revet parmesanost.