Smoked Chicken and Portabello Mushrooms Recipe
Opplev en velsmakende glede med vår røkt kylling- og Portobello -soppoppskrift.
Ingredients
4 beinfrie/skinnfrie kyllingbrysthalvdeler
2 Portabellosopper
30 ml (2 ss) olivenolje
10 Ml (2 ts) hvert hvitløkspulver, løkpulver, tørket basilikum
1 ml (¼ ts) malt svart pepper
Preparation
Pensle kyllingbryst og sopp med olivenolje.
Bland sammen hvitløkspulver, løkpulver, tørket basilikum og sort pepper og dryss over kyllingbryst.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).
Plasser kyllingbrystene på røykstativ og bruk pecan-smaksbisquetter røyk/kok i ca. 40 minutter.
Legg soppen i røykemaskinen sammen med kyllingen og røyk/kok i ytterligere 40 til 60 minutter og sørg for at kyllingbrystene er stekt.
Å servere:
Surr en hakket middels stor zucchini i 15 ml (1 ss) olivenolje i ca. 5 minutter.
Tilsett 2 eller 3 fedd hakket hvitløk, 6 halverte cherrytomater, 125 ml (½ c) hakket løk, 60 ml (¼ c) hakket fersk basilikum og fres i ytterligere 3 minutter.
Server med kyllingen, oppskåret sopp og dryss over revet parmesanost.