chicken sausages on rack

Røkt Kylling og salvie Pølseoppskrift



Denne røkt kylling- og salvie -pølseoppskriften bruker bare salvie, allspice, salt og pepper sammen med malt kyllingkjøtt. Det er perfekt for røykeren og lager en utmerket frokostpølse.

Ingredients

2 Lb. malt kyllingbryst

1 lite eple, finhakket

¼ kopp frisk salvie, finhakket

¼ ts malt allehånde

2 ts salt

½ ts sort pepper

Hog casing

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Salvie eller Eple

Preparation

Kombiner den malte kyllingen og alle krydderne sammen.

Bløtlegg svinetarmen i kaldt ferskvann i 30 minutter.

Skyll dekselet med vann.

Stuff casing og vri av lenker.

Forvarm røyker til 225-250 °F.

Heng pølser og røyk med Premium Sage Bisquettes (eller Apple Flavor Bisquettes) til og innvendig temperatur på 165 °F er nådd.

Oppskrift av: Lena Clayton