Røkt Kylling og salvie Pølseoppskrift
Denne røkt kylling- og salvie -pølseoppskriften bruker bare salvie, allspice, salt og pepper sammen med malt kyllingkjøtt. Det er perfekt for røykeren og lager en utmerket frokostpølse.
Ingredients
2 Lb. malt kyllingbryst
1 lite eple, finhakket
¼ kopp frisk salvie, finhakket
¼ ts malt allehånde
2 ts salt
½ ts sort pepper
Hog casing
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Salvie eller Eple
Preparation
Kombiner den malte kyllingen og alle krydderne sammen.
Bløtlegg svinetarmen i kaldt ferskvann i 30 minutter.
Skyll dekselet med vann.
Stuff casing og vri av lenker.
Forvarm røyker til 225-250 °F.
Heng pølser og røyk med Premium Sage Bisquettes (eller Apple Flavor Bisquettes) til og innvendig temperatur på 165 °F er nådd.
Oppskrift av: Lena Clayton