Smoked Chicken Bone Broth Recipe

Røkt Kyllingbenbuljong Oppskrift



Du har røkt en fantastisk kylling i Bradley -røykeren din, og den har blitt glede av alle ved bordet ... men hva gjør du med beinene etter at de har blitt plukket ren? Hvorfor ikke lage den beste røkt kyllingbenbuljong som pengene kan kjøpe?! Her går vi!

Ingredients

1 Kyllingskrott fra røkt kylling eller annen stekt kylling

1 løk – halvert

4 fedd hvitløk

2 gulrøtter – grovhakk

2 stangselleri eller hjerte av en stilk – grovhakk

Liten håndfull fersk koriander

2" stykke ingefær – skrelt

Til småkokingen:

5 pepperkorn

½ ts gurkemeie

2 laurbærblad

Liten haug med fersk timian

16 kopper kaldt vann

Salt og pepper (hvis du vil)

Preparation

Start Bradley Smoker til 300ºF (148,9ºC), med Apple eller Mesquite, og still inn tiden til 1 time og 20 min. Kutt opp grønnsakene og legg den på en rist. Nå, bruk litt folie, lag en flat overflate med en kant for å fange opp eventuell juice på en annen rist og plasser alle bein og biter fra Bradley Smoked Chicken Carcass. Spre dem utover slik at de alle kan få litt mer røyk. Plasser i den forvarmede røykemaskinen og la gå til tiden er ute.

Når ingrediensene er klare til å komme ut av røykeren, drar du dem og dumper alt i en stor kjele. Fyll med kaldt vann og de kokende ingrediensene. Gi en liten, men fortsatt boblende småkoking på komfyren og legg på lokk. Nå, her er nøkkelen. Tid. La dette småkoke i alt fra 6 timer til 24 timer! Jo lenger det går, skapes en dypere smak og flere næringsstoffer kan trekkes fra beinmargen.

Når du har putret til ønsket tid, slår du av komfyren og lar kyllingbeinbuljongen avkjøles litt. Når den er avkjølt, bruk en pastasil og overfør kraften til en annen ren gryte. Kast ut alle ingrediensene som har blitt silt. De har gjort jobben sin. Nå, oppryddingsdelen for buljongen. I en fin rotsil, foret med osteduk, hold buljongen tilbake for å fange opp alle de fine partiklene av urter og pepperkorn. Du vil sitte igjen med en vakker gullbeinbuljong.

Tips for oppbevaring:

Oppbevaring i kjøleskap i ikke mer enn 5 dager. Jeg er sikker på at du vil bruke den i supper og til og med drikke om morgenen.

Hvis du vil fryse den: hell 2 kopper buljong i en dobbeltlåst frysepose. Merk den og hvor mye er i den. Det vil hjelpe å vite hva det er senere! I fryseren legger du et stekebrett flatt og posene med buljong. De vil fryse flatt og gjøre det enklere å oppbevare!

Du kan også gjøre den hyllestabil ved å hermetisere kraften. Følg riktige helseretningslinjer, kan lageret ditt i rene krukker og koke i den angitte tiden.

Oppskrift av: Cory Walby – testkjøkken lørdag kveld