Røkt Maple Bourbon Wings Oppskrift
Gi en spesiell smak til denne røkt Maple Bourbon Wings -oppskriften. Bruk rosmarin, lønnesirup og whisky for å marinere dem. Og selvfølgelig røyk med lønnsbisquetter.
Ingredients
2 kg kyllingvinger
Saus:
1 ss smør
2 ss revet eller finhakket løk
½ kopp bourbon whisky
¾ kopp lønnesirup
2 ss tomatpuré
2 kvister fersk rosmarin
¼ ts salt
¼ ts sort pepper
Preparation
Smelt smør i en middels kjele på middels varme.
Tilsett løken og stek til den er gjennomsiktig.
Tilsett de resterende ingrediensene til sausen.
La småkoke til det tykner, 5-10 minutter, og fjern fra varmen.
Forvarm røyker til 250°F med Maple Flavor Bisquettes.
Kast vinger med halvparten av glasuren og legg på en aluminiumsbakeplate.
Røyk til en indre temperatur på 165 °F er nådd, ca. 2 timer.
Fjern fra røyker og sleng i gjenværende glasur.
Oppskrift av: Lena Clayton