Smoked Maple Bourbon Wings Recipe

Røkt Maple Bourbon Wings Oppskrift



Gi en spesiell smak til denne røkt Maple Bourbon Wings -oppskriften. Bruk rosmarin, lønnesirup og whisky for å marinere dem. Og selvfølgelig røyk med lønnsbisquetter.

Ingredients

2 kg kyllingvinger

Saus:

1 ss smør

2 ss revet eller finhakket løk

½ kopp bourbon whisky

¾ kopp lønnesirup

2 ss tomatpuré

2 kvister fersk rosmarin

¼ ts salt

¼ ts sort pepper

Preparation

Smelt smør i en middels kjele på middels varme.

Tilsett løken og stek til den er gjennomsiktig.

Tilsett de resterende ingrediensene til sausen.

La småkoke til det tykner, 5-10 minutter, og fjern fra varmen.

Forvarm røyker til 250°F med Maple Flavor Bisquettes.

Kast vinger med halvparten av glasuren og legg på en aluminiumsbakeplate.

Røyk til en indre temperatur på 165 °F er nådd, ca. 2 timer.

Fjern fra røyker og sleng i gjenværende glasur.

Oppskrift av: Lena Clayton